2777
2789
عنوان

سرطان غدد فوق کلیوی برداشتن کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3520 بازدید | 38 پست
واکسن رو‌هرجایی مینونید بزنید مشکلی نداره اگه حال عمومی خوبی داره تب نداره و فقط عطسه و‌ابریزش مشکلی ...

بهش قطره ویتامین دی سه فورت میدم و شربت آیمیونس  پس مشکلی نیست اگه تب نداشته باشه براش بزنن بعد واکسن تب میکنه مثل واکسن هایی هست که تو چند ماهگی میزدم واسش؟ 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بهش قطره ویتامین دی سه فورت میدم و شربت آیمیونس پس مشکلی نیست اگه تب نداشته باشه براش بزنن بعد واکس ...

ممکنه تب بکنه 

عوارضش کمتر از واکسن سه گانه کزاز دیفتریه 

ولی به هر حال تب و‌بیحالی ممکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی ازش ندارم وقتی فهمید مریض شده بهم ریخت کلا و بعدشم گفت نمیخاد گسی رو ببینه فقط میدونم ترشحات ...

اخه چه کمکی میتونم بکنم وقتی خودتون هم دقیق نمیدونید مشکلش چیه ؟ 

چه مدل سرطان ؟ چه استیجی ؟

ممکنه تب بکنه عوارضش کمتر از واکسن سه گانه کزاز دیفتریه ولی به هر حال تب و‌بیحالی ممکنه

ممنون که وقت گذاشتی.واسه مشکل خواهرم نمیتونی چیزی بهم بگی ؟ میفهمم باید عکس و آزمایش رو ببینی ولی واقعا نمیشه کاش میتونستم فقط خیلی نگرانشم بنظر شما که پزشک هستید چی میشه بیماریش خیلی حاد هست خوب میشه؟ ریزش موی سر و مشکل پوستی؟ ببخش عزیزم که وقتتون رو میگیرم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ممنون که وقت گذاشتی.واسه مشکل خواهرم نمیتونی چیزی بهم بگی ؟ میفهمم باید عکس و آزمایش رو ببینی ولی وا ...

میفهمم نگرانیتو دوست عزیز 

ولی همونطور که گفتم شما خودت هم دقیق نمیدونی چی داره 

من چی میتونم بگم

اخه چه کمکی میتونم بکنم وقتی خودتون هم دقیق نمیدونید مشکلش چیه ؟ چه مدل سرطان ؟ چه استیجی ؟

به جون تنها بچم منم نمیدونم در همین حد هست ولی خیلی تو فکرشم.کلا سرطان غدد فوق کلیوی قابل درمان هست؟ بنظر شما اگه مشکلش حاد بود از زمستان پارسال تا سه ماه پیش درمانش شروع نمیکردن؟ یعنی بخاطر نادر بودن بیماریش دکتر نمیتونه تصمیم بگیره ؟

میفهمم نگرانیتو دوست عزیز ولی همونطور که گفتم شما خودت هم دقیق نمیدونی چی داره من چی میتونم بگم

شرمنده ببخش وقت شما رو هم گرفتم درک میکنم که بدون جواب آزمایش و سی تی اسکن نتونید نظرتون رو بگید کاش میدونستم بازم ازتون ممنونم که وقت گذاشتید دوست خوبم

@toranjbano

جان دلم‌😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@toranjbano

ببخشید نسترن خانم ایشون میتونن بهم راهنمایی بدن؟ من گفتم شما خارج هستید حتما اطلاعاتتون کاملتر هست ببخشید و ممنونم بابت وقتی که گذاشتید یه دنیا ممنونم ازتون💙🙏

گفتم شاید این بیماری رو بشناسی و‌ بتونی کمک کنی مهربونم

ممنونم ازتون💙💙

ببخشید نسترن خانم ایشون میتونن بهم راهنمایی بدن؟ من گفتم شما خارج هستید حتما اطلاعاتتون کاملتر هست ب ...

با کمال میل کمک فکری می‌کنم اگه بهم اطلاعات بدی دوست عزیز 

شما نه آزمایش ایشون رو دارید ، نه سیتی اسکن و mri 

من که علم غیب ندارم دوست عزیزم 

با کمال میل کمک فکری می‌کنم اگه بهم اطلاعات بدی دوست عزیز شما نه آزمایش ایشون رو دارید ، نه سیتی اسک ...

ممنونم از لطفتون.میفهمم حق دارید ممنونم ازتون که وقت گذاشتید