سلام کسی تا حالا واسه اطرافیانش پیش اومده خواهرم هر دو تا غده فوق کلیوی سلطانیه ولی سمت چپ بد خیم هست و دکتر گفته باید کلیه سمت چپ و بافتهای اطرافش برداشته بشه یعنی چی میشه ؟ بعد باید شیمی درمانی کنه خواهرم۴۷ سالشه
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
واکسن روهرجایی مینونید بزنید مشکلی نداره اگه حال عمومی خوبی داره تب نداره و فقط عطسه وابریزش مشکلی ...
بهش قطره ویتامین دی سه فورت میدم و شربت آیمیونس پس مشکلی نیست اگه تب نداشته باشه براش بزنن بعد واکسن تب میکنه مثل واکسن هایی هست که تو چند ماهگی میزدم واسش؟
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممکنه تب بکنه عوارضش کمتر از واکسن سه گانه کزاز دیفتریه ولی به هر حال تب وبیحالی ممکنه
ممنون که وقت گذاشتی.واسه مشکل خواهرم نمیتونی چیزی بهم بگی ؟ میفهمم باید عکس و آزمایش رو ببینی ولی واقعا نمیشه کاش میتونستم فقط خیلی نگرانشم بنظر شما که پزشک هستید چی میشه بیماریش خیلی حاد هست خوب میشه؟ ریزش موی سر و مشکل پوستی؟ ببخش عزیزم که وقتتون رو میگیرم
اخه چه کمکی میتونم بکنم وقتی خودتون هم دقیق نمیدونید مشکلش چیه ؟ چه مدل سرطان ؟ چه استیجی ؟
به جون تنها بچم منم نمیدونم در همین حد هست ولی خیلی تو فکرشم.کلا سرطان غدد فوق کلیوی قابل درمان هست؟ بنظر شما اگه مشکلش حاد بود از زمستان پارسال تا سه ماه پیش درمانش شروع نمیکردن؟ یعنی بخاطر نادر بودن بیماریش دکتر نمیتونه تصمیم بگیره ؟
میفهمم نگرانیتو دوست عزیز ولی همونطور که گفتم شما خودت هم دقیق نمیدونی چی داره من چی میتونم بگم
شرمنده ببخش وقت شما رو هم گرفتم درک میکنم که بدون جواب آزمایش و سی تی اسکن نتونید نظرتون رو بگید کاش میدونستم بازم ازتون ممنونم که وقت گذاشتید دوست خوبم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببخشید نسترن خانم ایشون میتونن بهم راهنمایی بدن؟ من گفتم شما خارج هستید حتما اطلاعاتتون کاملتر هست ببخشید و ممنونم بابت وقتی که گذاشتید یه دنیا ممنونم ازتون💙🙏