اسی ببخشید مربا آلبالو رو چطور درست میکنید؟ شربتش رو چطور ؟ممنون میشم ی توضیحی بدی
به ازای هر کیلو آلبالو دو کیلو شکر میخواد.وقتی هسته هاشو جدا کردی تو قابلمه ای که میخوای درست کنی بریز شکر هم بریز روش بزار چند ساعت بمونه خوب آب بندازه.بعد بزار رو گاز شعله رو زیاد کن وقتی یکم جوش اومد کمش کن بزار نم نم درست بشه.کف روش رو بردار که شفاف تر بشه.آخر که دیدی غلیظ شد یکم آبلیمو بریز که شکرک نزنه.زیاد غلیظ نشه چون سرد بشه سفت تر میشه
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم