2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه بعد از دو سال🤦🏻‍♀️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت هزینه چی؟نگه زیبایی حساب میشه هوم؟

نه دیگه بررسی میکنع اگ واقعا همون چیزی ک تو میگی هست فقط همون بخیع رو برات انجام میده زیبایی رو باید خودت ب دکتر بگی وگرنه اصلا تو زیبایی دستی نمیزنن از سر خودشون

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
احتمالا تحت فشار بوده که پاره شده اگه خیلی شدید باشه بخیه میزنن بی‌حسی میزنن نمیفهمیفقط مراقبت بعدش ...

تحت فشار یعنی چی؟متوجه نشدم عزیزم،،،،،خیلی میترسم خدا کنه با نمادی دارویی چیزی درست شه

عزیزم جای بخیه منظورم بود،پاره شد دوباره

اوه پس خیلی بخیه و پارگی زیاد بوده و خوب هم ترمیم نشده که دوباره باز شده . ببخشید میتونم بپرسم چرا باز شد؟ چون منم بخیه داشتم و الانم دوباره نزدیک زایمانم هست ،البته سه سال فاصله بین زایمان هام‌ هست 

اوه پس خیلی بخیه و پارگی زیاد بوده و خوب هم ترمیم نشده که دوباره باز شده . ببخشید میتونم بپرسم چرا ب ...

انشالله به سلامتی راحت زایمان کنی ،،،،عذرمیخوام عزیزم به خاطر رابطه اینجوری شد الان دارم می‌میرم از استرس

تحت فشار یعنی چی؟متوجه نشدم عزیزم،،،،،خیلی میترسم خدا کنه با نمادی دارویی چیزی درست شه

گوشت که به خودی خود پاره نمیشه 

بهش فشار اومده که جای بخیه ها باز شده

البته ممکنه فقط تصورت باشه

منم یکی از بخیه هام کنده شد و دکتر گفت نیاز نیست ولی یه خانم مجبور شد باز بخیه بزنه دکتر اونجا توضیح می‌داد که سخت نیست و دردنداره

گوشت که به خودی خود پاره نمیشه بهش فشار اومده که جای بخیه ها باز شدهالبته ممکنه فقط تصورت باشهمنم یک ...

آها آره خب بخاطر رابطه اینجوری شد خدا منو بکشه 😭😱این بدترین چیزیه ک میتونست اتفاق بیوفته 

آها آره خب بخاطر رابطه اینجوری شد خدا منو بکشه 😭😱این بدترین چیزیه ک میتونست اتفاق بیوفته

نمیخواستم کامل باز کنم قضیه رو که فهمیدی 

نگران نباش تو مطب هم دکتر میتونه انجام بده چیز وحشتناکی نیست

از زایمان که بدتر نیست