2777
2789
عنوان

شوهر شما هم این مدلی هس

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 27 پست
ولی من همه جا نیشم بازهنمیتونم فیلم بازی کنم

چه خوب. آفرین

بقیه رو نمیدونم ولی شوهر من نقش بازی نمیکنه.. فقط تو خونواده من باهیچ کسی راحت نیس و با کسی گرم نمیگیره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من برعکسه

آفرین. خوشم اومد😄

من دوس دارم شوهرم با خانواده منم بگه و بخنده.. ولی همش سرش تو گوشی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

خونه ی خودشون میبینی رو مبل لم داده ، دوتا پاش هم رو عسلی 

ولی خونه ی پدرومادرم که میریم انگار قبلش یه دست کتکش زدم بشدت مظلوم و ساکت میشینه😂😐

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

شوهر من هم همینه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
برمابرعکسه اینور باشوخیای بچگانش اعصابمو خورد میکنه کاش متشخص بشینه

عه.. خب باهاش صحبت کن و بگو هرسخن جایی و هرنکته مکانی دارد... بگو هرشوخی هم خوب و بامزه نیس

بله. جدی بودن توام با اخم یادت رفت بگی. تو خونه ی مادرش جرات حقیقت بازی میکنن با کو. نش رو دیوار مین ...

دقیقاااا شوهر منم همینه که گفتی😑👏🏻

خونه ی خودشون میبینی رو مبل لم داده ، دوتا پاش هم رو عسلی ولی خونه ی پدرومادرم که میریم انگار قبلش ی ...

اخی😄 

شوهر من که خونه خودشون تو جمع رو زمین ولو میشه استراحت میکنه، ولی خونه ما موقع نشستن پاش رو هم دراز نمیکنه

هزار بار حتی نشون گذاشتم که زل زدم بهت یعنی بس کن 😂 میگه جو میگیرتم جلودارش نمیشم خواهر

بزار به حال خودش باشه.. خوش بگذره بهش😄😄

آفرین. خوشم اومد😄من دوس دارم شوهرم با خانواده منم بگه و بخنده.. ولی همش سرش تو گوشی

آره انقد شوخی می‌کنه همشون جم میشن دورش میگن تو با این پیر نمیشی 😂خانوادگی شوخن

با خانواده خودم راحتم و دوسشون دارم؛ صدای خندم تا چندتا کوچه اونورتر میره. اما خونه مادرشوهر م انگار ...

برای من فرقی نداره... درسته خونه خودمون راحتترم، ولی پیش اونا هم که هستم باهاشون گرم میگیرم و میگم و میخندم