2777
2789
عنوان

این دوتا زن اعصابمو نااااابود کردن امشب بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 51 پست
بالاخره عروسی گرفتن برات یانه؟یه جامیگی عروسی نگرفتنیه جا دیگه میگی مادرشوهر و خواهرشوهرم عروسی نیوم ...

ن ی مهمونی ساااااااااااده توی کرونا 

زشت شدا اگ مهونیم نمیگرفتیم بهتربود بخدا

دنبال آزمون باش فقط سفت وسخت درس بخونبعدم شوهر معتاد ارزش موندن داره؟بعد آزمون خوب فکر کنکه با این م ...

بخدا داااغونم نمیدونم چکارکنم فقط دارم میخونم 

دلمم براشوهرم میسوزه بخاطر من خیلی تو روی اینا وایساد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا داااغونم نمیدونم چکارکنم فقط دارم میخونم دلمم براشوهرم میسوزه بخاطر من خیلی تو روی اینا وایساد

خب چرا شوهرتو ترکش نمیدی؟؟ اگه واقعا حامی و دلسوزته توام کمکش کن

بگو اگه بیل زنید برید باغچه خودتون رو بیل بزنید ماشاالله پکیج کاملن واسه خودشون اگه شوهرتو میخوای با ...

تازه الان از دست برادرشوهرام فرارکردن اومدن خونه ما یک هفتست!!!!! اونا میخواستن این دختره رو زندانی کنن ک هرز نپره و ماشینشم بالا بکشن شوهرم و اون یکی داداشش اوردنشون اینجا سر منه بدبختتتت

خب چرا شوهرتو ترکش نمیدی؟؟ اگه واقعا حامی و دلسوزته توام کمکش کن

شوهرم خیلی ساله مصرف میکنه سیگارم میکشه الان افتاده ب قرص متادون 

نمیدونم ترک میکنه یا نه چون بابامم همین بود🥲🥲🥲

تازه الان از دست برادرشوهرام فرارکردن اومدن خونه ما یک هفتست!!!!! اونا میخواستن این دختره رو زندانی ...

دیگه حالا

نمیدونم اعتقاد داری یانه برای در امان ماندن خودت

در شش جهتت صم بکم عمیون فهم لایعلمون رو بخون

از خواب بیدار میشی چهارقل و حمد و یکبار وآیهالکرسی رو ۵ بار بخون

حرزامام جواد همرات باشه 

لباس و شانه یا وسیله ای ازخودت به کسی نده یا نذار بردارن خودت غذابپز و بسم الله قبل از غذا خوردن هر چیزی یادت نره

شوهرم خیلی ساله مصرف میکنه سیگارم میکشه الان افتاده ب قرص متادون نمیدونم ترک میکنه یا نه چون بابامم ...

فقط فرار کن

بر اساس تله های بچگیت اینو انتخاب کردی

مثلا ناخودآگاه فکر میکنه تو با ابن شرایط راحت تری 

پس غلبه کن و فرار کن