2777
2789
عنوان

این دوتا زن اعصابمو نااااابود کردن امشب بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم براهیشکی نسوخته تاحالا فقط این شوهرم خیلی دلمو کباب میکنه

دختر از بس تو مهر طلبی اگه عزت نفس داشتیو اون شوهرتم ببخشیدا یه جو معرفته تورو  داشت واسه ارامش توام که شده بود ترک‌میکرد.

دلم براهیشکی نسوخته تاحالا فقط این شوهرم خیلی دلمو کباب میکنه

بگو من میخوام‌دوتا بجه پشت هم بیارم پس صبر کنین به یک ثبات برسم بعد راحت بچه داری کنم شایدم رفتیم از ایران ،اونجا کلا بچه دار بشیم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بی مخلی اصلا دهن به دهن نشو بگو چسم

جلو همسرت بگن تو دهن اون بیفته واویلا میشه ها

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

به نظرم که این آدمای فاسد رو اصلا خونت راه نده اولا

دوما به بهانه ای چیزی هرچی وسائل و پول و طلا داری ببر خونه مادرت ، اگه میتونی خونه داری ماشین داری بزن به نام خودت

درست رو هم اصلا ول نکن

بعد که خودتو قوی کردی و پول و پله جمع کردی خیلی شیک و مجلسی به فکر طلاق باش