2777
2789
عنوان

این دوتا زن اعصابمو نااااابود کردن امشب بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 51 پست
هستم فقط بدم اومد یجوری حرف زدن انگار ک من قصدم زندگی نیست

🤔🤔😨😨مگه قصدت ادامه این زندگیه؟؟؟

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه بیل زنید برید باغچه خودتون رو بیل بزنید 

ماشاالله پکیج کاملن واسه خودشون 

اگه شوهرتو میخوای باید بری جایی که دستشون بهتون نرسه 

وگرنه باید طلاق بگیری 

آخه بچه بیاری عمو و عمه هاش اینا باشن 

یعنی از لپ لپ شوهر پیدا میکردی بعض اینا بودن

میشه بگی چرا طلاق نمیگیری؟؟خونواده خودت چجوری ان که اجازه وصلت با چنین خانواده ای و دادن بهت؟

خانواده خودم پولدار نیستن ولی چارچوب دارن 

منه خر خودم بیشتر گول خوردم وگرنه اونا راضی نبودن الانم نیستن

فقط با ذکر مثال بهم توضیح بده کجای عقلت کم بود که با این خانواده وصلت کردی؟؟؟؟؟

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 

میخوان تو سطح خودشون بمونی

از وکیل شدنت میترسن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عزیزم نکنه بچه بیاری جو مناسبی ندارن بچه مسئولیته اول تا آخرش هم خودت باید بچه رو ضبط و ربط کنی تازه با اومدن بچه از لحاظ زناشویی زن و مرد تا دو سال بهم میریزن 

من اولین بچه رو سی و چهار آوردم دیر نیست بچسب به کارات آینده ات 

این خانواده رو ولش 

اگه عاقل بودن که وضعشون این نبود

سفت و سخت جلوگیری کن اگه نمی‌خوای توی دردسر بیفتی این رو منی میگم که چهل سالم شده چندتا بچه دارم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین