2777
2789

سلام دوست جونیا   

من حدود 20 ماهی هست که اقدام به بارداری کردم. 

تنبلی شدید تخمدان دارم و پلی کیستیکم . بدون محرک تخمدان فولیکول ندارم .   

4 ماه به صورت ناپیوسته محرک تخمدان مصرف کردم باردار نشدم .   

این ماه داروی محرک استفاده نکردم فقط بخاطر خونریزی طولانی مدت دو ماه پیشم به ماما مراجعه کردم و بهم قرص روکین  داد. و یه سری ویتامین . چند روز بعد از شروع قرصام صورتم پر جوش شد . دوستان گفتن از عوارض قرصای جلوگیری از بارداریه . 

اما صورتم چند روز بعدش خوب خوب شد .

5 روز بعد از خوردن آخرین قرص روکین . پریود شدم (تیرماه)

الان که تو سیکل مرداد ماه هستم از 13 -14 پری صورتم باز شروع به جوش زدن کرده ؟ اکثرا هم زیر پوستی هستن . احساس میکنم پوست صورتمم خشک شده .  

به نظرتون این عوارض همون قرصیه که ماه پیش خوردم ؟ یا اینکه خبری در راه است خخ    

این ماه برخلاف همیشه که جوش نمیزدم از 13 - 14 سیکلم صورتم شروع کرد به جوش زدن اونم بیشتر زیر پوستی .

اگه منو دوس داری برای بارداری دو تا از عزیزانم یه صلوات بفرست 😍😍

آره؛ قراره عروسی دعوت بشی😁

گاهی لازم است کسی به هر دلیلی و به هر قیمتی وارد زندگی آدم شود، او رابسوزاند، بکوباند، خاکستر کند و دوباره از نو بسازد. یک آدم جدید. منی جدید. درست همان کاری که تو با من کردی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تو تاپیک اقدامی ها نیستی ؟

نه عزیزم.

امیدوارم خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و یه نی نی سالم وصالح بهتون بده😍😚

گاهی لازم است کسی به هر دلیلی و به هر قیمتی وارد زندگی آدم شود، او رابسوزاند، بکوباند، خاکستر کند و دوباره از نو بسازد. یک آدم جدید. منی جدید. درست همان کاری که تو با من کردی.
نه عزیزم. امیدوارم خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و یه نی نی سالم وصالح بهتون بده😍😚

اسمت آشنا بود 

ممنون دوستم . انشا الله

اگه منو دوس داری برای بارداری دو تا از عزیزانم یه صلوات بفرست 😍😍