2777
2789

سلام دوست جونیا   

من حدود 20 ماهی هست که اقدام به بارداری کردم. 

تنبلی شدید تخمدان دارم و پلی کیستیکم . بدون محرک تخمدان فولیکول ندارم .   

4 ماه به صورت ناپیوسته محرک تخمدان مصرف کردم باردار نشدم .   

این ماه داروی محرک استفاده نکردم فقط بخاطر خونریزی طولانی مدت دو ماه پیشم به ماما مراجعه کردم و بهم قرص روکین  داد. و یه سری ویتامین . چند روز بعد از شروع قرصام صورتم پر جوش شد . دوستان گفتن از عوارض قرصای جلوگیری از بارداریه . 

اما صورتم چند روز بعدش خوب خوب شد .

5 روز بعد از خوردن آخرین قرص روکین . پریود شدم (تیرماه)

الان که تو سیکل مرداد ماه هستم از 13 -14 پری صورتم باز شروع به جوش زدن کرده ؟ اکثرا هم زیر پوستی هستن . احساس میکنم پوست صورتمم خشک شده .  

به نظرتون این عوارض همون قرصیه که ماه پیش خوردم ؟ یا اینکه خبری در راه است خخ    

این ماه برخلاف همیشه که جوش نمیزدم از 13 - 14 سیکلم صورتم شروع کرد به جوش زدن اونم بیشتر زیر پوستی .

اگه منو دوس داری برای بارداری دو تا از عزیزانم یه صلوات بفرست 😍😍

آره؛ قراره عروسی دعوت بشی😁

گاهی لازم است کسی به هر دلیلی و به هر قیمتی وارد زندگی آدم شود، او رابسوزاند، بکوباند، خاکستر کند و دوباره از نو بسازد. یک آدم جدید. منی جدید. درست همان کاری که تو با من کردی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو تاپیک اقدامی ها نیستی ؟

نه عزیزم.

امیدوارم خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و یه نی نی سالم وصالح بهتون بده😍😚

گاهی لازم است کسی به هر دلیلی و به هر قیمتی وارد زندگی آدم شود، او رابسوزاند، بکوباند، خاکستر کند و دوباره از نو بسازد. یک آدم جدید. منی جدید. درست همان کاری که تو با من کردی.
نه عزیزم. امیدوارم خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و یه نی نی سالم وصالح بهتون بده😍😚

اسمت آشنا بود 

ممنون دوستم . انشا الله

اگه منو دوس داری برای بارداری دو تا از عزیزانم یه صلوات بفرست 😍😍