2777
2789
منو لایک کن جواب دادن

دکتر بهم گفت عوارضی نداره... به اسرار خودم برا قرص آهن نوشته ولی میگه فایده نداره با قرص تا سه ماه دیگه بالا نمیره ذخیره اهنت... مجبوری آخر همون سرم بزنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا جراحی به فاصله ده روز داشتم، بعد عمل دوم تو بیمارستان بهم تزریق کردن، فک کنم سرم آهن بود، قرمز-قهوه‌ای طور بود، چراغارو‌ هم خاموش کردن گفتن نباید نور بخوره بهش تا تموم شه، اما شرایطم نرمال نبود بدونم چه عوارضی داشته، اما بعد تزریق مشکل جدید و خاصی نسبت به روزای دیگه نداشتم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من چندسال پیش زدم خیلی خوبی بود 

قبلش یکسره زیر سرم بودم بخاطر افت فشار خون بعد اون بهتر شدم

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

من دوتا جراحی به فاصله ده روز داشتم، بعد عمل دوم تو بیمارستان بهم تزریق کردن، فک کنم سرم آهن بود، قر ...

من که هیچ عمل جراحی روم انجام ندادن...!! ذخیره آهن خونم 18 شده دکتر گفته با قرص آهن تا سه ماه دیگه کمبودت برطرف نمیشه مجبوری سرم بزنی.... ولی از عوارضش میترسم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم نگران نباش 

حتی واسه قرص سرما خوردگی ساده هم کلی عوارض نوشتن

مطمین باش وقتی دکتر برات سرم آهن تحویز کرده استفاده نکردنش از استفاده کردنش خطر نام تره 

من بخاطر افت شدید آهنم و اینکه بدنم آهن رو دفع میکرد طی سه دوره سرم آهن با دوز بالا برام تحویز شد 

جوریکه هیچ درمانگاهی ختی بیمارستان هم نپزیرفتن که برام تزریق کنن و گفتن باید بری همون جایی که برات تحویز گرده همون جا هم تزریق کنه

خب قبول دارم داروی سنگینیه و یهو حجم زیادی آهن وارد بدن میشه 

برای من همون شبی که تزریق کردم بی حال بودم 

ولی دو‌سه روز بعد قشنگ بهبودی و متوجه شدم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند