2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68089 بازدید | 468 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم بیماری ژنتیک داره تا سه و نیم سالگی کاملا سالم بود بعد علایم نشون داد الان چهارو نیم سالشه ...

سلام میشه بیای باهم حرف بزنیم منم پسرم مشکل ژنتیکی داره تازه فهمیدیم خیلی ناراحتم ازدواجمون فامیلی نبود اگه دوست داری بیا با من حرف بزنیم تا آروم بشیم

همه اونایی که بچه دار نمیشدن تو این سلها بچه دار شدن اونایی که ازدواج هم نکرده بودن ازدواج کردن و بچ ...

عزیرم آزمایش ژنتیک ندادین؟ اگه انجام ندادیم برو پیگیری کن تا بتونی یه بچه سالم داشته باشی

خیلی دلم گرفته؟تو رو خدا اگه فامیل هستید و بچه ای با مشکل ژنتیکی دارید. دیگه بچه دار نشید.آزمایشهای ...

سلام عزیزم ببخشید منم بچم مشکل ژنتیکی داره می‌خوام دوباره بچه بیارم شما الان درچه وضعیتی هستی؟ بچه دوم حالش خوبه؟

وای منم بچه م مشکوک ب بیماری ژنتیکه دیگه خسته شدم آزمایش دادم هنوز جوابش نیومد بچه ی اولم بود از روز ...

سلام نتیجه آزمایش شما اومد؟ منم بچم مشکل ژنتیکی داره از اول باسختی بزرگش کردم تأخیر ذهنی داره الآنم نتیجه آزمایش یه جهش نشون داده 

سلام به همگی . من یه ماه پیش توی هفته ۱۸ سقط قانونی کردم بعد از دوتا پسر سالم بدون هیچ سابقه ارثی و ژنتیکی و بدون ازدواج فامیلی تشخیص دادن که  دخترم سندروم داون داره و سقط شد یعنی طبیعی زایمانش کردم با کلی درد ولی درد جسمیش تموم شد درد روحیش داره دیوانم میکنه آخه چند ساله با رویای دختر داشتن زندگی کردم خدا منو تا لب چشمه برد ولی تشنه برگردوند 😭😭😭😭

دلم یه دختر سالم میخواد دوست دارم دوباره باردار بشم هم میترسم و هم دوتا تخمدانام کیست داره و باید تا دو ماه ال دی بخورم . متخصص ژنتیکم رفتم گفت چون هیچ سابقه ای ندارید و دوتا بچه سالم داری نیاز به آزمایش ژنتیک نیست فقط داروی تقویتی و اسید فولیک ۵ داد دو ماه قبلش مصرف کنم . 

خانما من و شوهرم ۲تا بیماری هر دو ناقلیم😭😭😭😭😭درصدش میشه ۵۰ درصد باز واسه شما یه بیماری بود میشد ۲۵ درصد...من میخام اقدام کنم به بارداری اگه خدای نکرده مشکل داشت سقط کنم، چکار کنم ؟ جدا شم؟

خانما من و شوهرم ۲تا بیماری هر دو ناقلیم😭😭😭😭😭درصدش میشه ۵۰ درصد باز واسه شما یه بیماری بود میشد ...

خیلی متاسفم عزیزم میدونم چه حسی داری ولی چرا از تخمک اهدایی استفاده نمیکنی اینجوری شانس بارداری سالمتون خیلی بیشتر میشه اگه از زندگیت راضی هستی و شوهرتو دوست داری به نظرم تخمک اهدایی بگیر 

خیلی متاسفم عزیزم میدونم چه حسی داری ولی چرا از تخمک اهدایی استفاده نمیکنی اینجوری شانس بارداری سالم ...

شوهرم قبول نمیکنه...میگه چند بار اقدام کنیم اگه نشد خدای نکرده بعد ای وی اف

چرا ای وی اف پیشنهاد ندادین به من؟

شوهرم قبول نمیکنه...میگه چند بار اقدام کنیم اگه نشد خدای نکرده بعد ای وی اف چرا ای وی اف پیشنهاد ند ...

منظورت آی وی اف pgd هست؟ اره خب اونم هست ولی شانس بارداریش کمه و هم اینکه احتمال خطا هم هست