الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام به همگی . من یه ماه پیش توی هفته ۱۸ سقط قانونی کردم بعد از دوتا پسر سالم بدون هیچ سابقه ارثی و ژنتیکی و بدون ازدواج فامیلی تشخیص دادن که دخترم سندروم داون داره و سقط شد یعنی طبیعی زایمانش کردم با کلی درد ولی درد جسمیش تموم شد درد روحیش داره دیوانم میکنه آخه چند ساله با رویای دختر داشتن زندگی کردم خدا منو تا لب چشمه برد ولی تشنه برگردوند 😭😭😭😭
دلم یه دختر سالم میخواد دوست دارم دوباره باردار بشم هم میترسم و هم دوتا تخمدانام کیست داره و باید تا دو ماه ال دی بخورم . متخصص ژنتیکم رفتم گفت چون هیچ سابقه ای ندارید و دوتا بچه سالم داری نیاز به آزمایش ژنتیک نیست فقط داروی تقویتی و اسید فولیک ۵ داد دو ماه قبلش مصرف کنم .
خانما من و شوهرم ۲تا بیماری هر دو ناقلیم😭😭😭😭😭درصدش میشه ۵۰ درصد باز واسه شما یه بیماری بود میشد ۲۵ درصد...من میخام اقدام کنم به بارداری اگه خدای نکرده مشکل داشت سقط کنم، چکار کنم ؟ جدا شم؟
خانما من و شوهرم ۲تا بیماری هر دو ناقلیم😭😭😭😭😭درصدش میشه ۵۰ درصد باز واسه شما یه بیماری بود میشد ...
خیلی متاسفم عزیزم میدونم چه حسی داری ولی چرا از تخمک اهدایی استفاده نمیکنی اینجوری شانس بارداری سالمتون خیلی بیشتر میشه اگه از زندگیت راضی هستی و شوهرتو دوست داری به نظرم تخمک اهدایی بگیر