2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68089 بازدید | 468 پست

منم بک زخم رو جیگرم خورده که هیچ وقت پاک نمیشه

واقعا راست میگین خیلی سخته زجر کشیدن بچه اتو با چشمت ببینی الانم‌که ازدستش دادم‌نبودش داره دیوونه ام‌میکنه با اینکه می دونم اگر بود جز زجر نمیکشید طفل معصوم

تو هیچ کدوم از ازمایش های غربال گری هم مشخص نشد سونو هم تشخیص نداد خداروشکر که شما فرزندی داری من بچه اولم بود و بی نهایتم زیبا بود ولی متاسفانه سالم نبود

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاین که باز اقدام‌ کنم می ترسم از نبودبچه زجر میکشم دقیقا وسط برزخ زندگی میکنم

از بس هر روز میگم کاش تو دوران بارداری متوجه شده بودن و سقط شده بود خسته شدم ولی واقعا روحیه ام نابود شده لعنت به سونوگرافی هایی که فقط پول میگیرن و هیچ دقتی نمی کنن که این طور خانواده ها زجر بکشن

💕
یکی پسرم سال 94 وهشت ماه پیش  دخترمو موندم  با یه دنیا غم وحسرت  که هیچ چیز نمیتونه م ...

عزیزدلم من هیچی ارومم نکرد جز کاربیرون از خونه الان اروم‌ترم

اره خیلی ها هستن که الان بچه سالم گیرشون‌اومده تایپیکشون برات میفرستم

💕
به کمکتون نیاز دارم  کسی بود مشکل ژنتیکی داشته باشه بعد باردارشه بچه ها ش سالم باشن

اسم تایپیکشون

ورود هرکی طعم تلخ سقط رو به خاطر مشکلداربودن نی نی کشیده

البته توشون چندتایی مثل ماهستن که الان بچه سالم دارن یادشونم دیگه نیس

💕