2777
2789
عنوان

خانمایی که سابقه بچه با مشکل ژنتیکی داشتن بیاین با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 68092 بازدید | 468 پست

ولی تو فامیلمون کسی هست که شرایطش مث منه و یه دختر داره و دوبار به خاطر مشکل دار بودن بچشو سقط کردن ولی شوهرش به شدت پسر دوسته و فامیلمون داره به تخمک اهدایی فکر میکنه تا شوهرشو راضی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم بیماری ژنتیک داره تا سه و نیم سالگی کاملا سالم بود بعد علایم نشون داد الان چهارو نیم سالشه فقط میشینه و چار دست و پا هم نمیره سلول های مغزش دارن از بین میرن مشکل تنفسی کم هم پیدا کرده صبح تا شب نق میزنه و اعصاب خوردی . فامیل نبودیم و توی ازدواجهای فامیلی دورو برمون اصلا همچین بیمار ا نبود یه جورایی شوکه و سورپرایز شدیم

22سالگی ازدواج کردم 26سالگی بچه دار شدم الان هم روز بروز شاهد زجر کش شدن و از کار افتادن توانایی های پسرم هستم دکترا گفتن تا 4سال زنده میمونه شاید هم ۷ سال یعنی تا اون موقع من ۳۵ رو رد میکنم شایدم نزدیک ۴۰ بشم زندگیم خیلی داغونه اولین بچه ام بود . خیلی دلم از دست سرنوشت گرفته

همه اونایی که بچه دار نمیشدن تو این سلها بچه دار شدن اونایی که ازدواج هم نکرده بودن ازدواج کردن و بچه دار شدن اونایی که همزمان با من ازدواج کرده بودن بچه دوم میارن اون وقت من.....

منم پسرم بیماری ژنتیک داره تا سه و نیم سالگی کاملا سالم بود بعد علایم نشون داد الان چهارو نیم سالشه ...

عزیزدلم خدا بهت توان بده درکت میکنم من بچه مریض داشتم که بد حال بود سخته خیلی سخت فقط خدا میدونه شما الان چه زجری میکشین 

ولی تو فامیلمون کسی هست که شرایطش مث منه و یه دختر داره و دوبار به خاطر مشکل دار بودن بچشو سقط کردن ...

چرا تخمک اهدایی عزیزم؟ فکر میکنم همین نی نی سایت بود یا جای دیگه 

خوندم که یه خانمی که مشکل ژنتیکی داشت بچشون و بچه سالم پسر هم میخواستن رفته بودن آزمایشگاه دکتر زینلی تو تهران و اونجا هم با PGD که براشون انجام داد تونستن پسر سالم به دنیا بیارن

نا امید نباش گلم خدا بزرگه

چرا تخمک اهدایی عزیزم؟ فکر میکنم همین نی نی سایت بود یا جای دیگه  خوندم که یه خانمی که مشکل ژن ...

عزیزم اون کار واسه کسانی هست که اطمینان کامل دارن و ژن مشکل دار شناسایی شده اما واسه فامیل ما دوباری که ختم بارداری دادن دوتا علت مختلف داشته وممکنه مشکلاته دیگه ای هم باشه و pgd هم صددرصد نیست براشون

عزیزم اون کار واسه کسانی هست که اطمینان کامل دارن و ژن مشکل دار شناسایی شده اما واسه فامیل ما دوباری ...

خب اول برو مرکز مشاوره ژنتیک کامل که مطمئن شدی مشکل از کجاس اقدام کن

تا حالا کجا رفتی پیش چه دکتری؟

مشکلت چی بوده؟

برو دکتر زینلی خیلی خوبه و معروفه