2777
2789
عنوان

چه جوری خانم شادی باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
برو روانشناس

😂😂😂باورت نمیشه اگه بگم ۱۰ تا روانشناس رفتم 

تا میبینن وضعم خوبه هی الکی جلسه میذارن واسم و حرفای روزمره و عادی میزنن😂

شدیدا اهل کتاب خوندن هستم و هر چی میگن برام تکراریه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا. همه‌ی اندوهت رو باید تو خودت بریزی، کسی هم نمیفهمه.راستش درمورد سوالتون نمی‌دونم، ولی یه قسمت ...

مثلا امروز صبح، ساعت هفت؛ یه پاکت بزرگ آبمیوه رو خریدم و واقعا موجبات شادی رو تا ساعت پنج و پنجاه و شش دقیقه بعد از ظهر فراهم کرد ولی الان میترسم چاق بشم و احساس پشیمونی میکنم. منظورم از خوشحالی طولانی مدت و کوتاه مدت همینه.

sasalele

خرید حالتو خوب نمیکنه؟؟؟

ببین اونقدر خرید کردم که دیگه از خریدم اشباع شدم 

هر چی فکر کنی خریدم

طلا

گوشی خوب 

لباسای خوب

ماشین و ....

خرید تو کوتاه مدت حالت رو عوض میکنه ولی اصلا اثرش طولانی نیست

بعدم وقتی میدونی هر وقت دلت بخواد میتونی خرید کنی دیگه بهت حال نمیده

مثلا امروز صبح، ساعت هفت؛ یه پاکت بزرگ آبمیوه رو خریدم و واقعا موجبات شادی رو تا ساعت پنج و پنجاه و ...

خوبه که قدرت شادی با چیزای کوچیک رو داری 

من اینجوریم که مثلا برای یه دستبند طلا فقط نیم ساعت خوشحالم 

بعد ‌کلا یادم میره

ببین اونقدر خرید کردم که دیگه از خریدم اشباع شدم هر چی فکر کنی خریدمطلاگوشی خوب لباسای خوبماشین و .. ...

من اینجوری نبودم من عاشق خرید لباسم هربار ک میخریدم حالم خوب میشد،الان نزدیک ۱ ساله ورشکست شدیم 

البته ی مشکلی داشتیم ک اون زمان ک اوضاع خوب بود ک باعث افسردگیم شده بود ک با خرید و ب خودم رسیدن حال خودمو خوب کردم بیشتر تاثیرای اهنگم بود

ب خودم ک اهمیت میدم حالم خوبه

ی مشکلی داری اون چیه؟

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خوبه که قدرت شادی با چیزای کوچیک رو داری من اینجوریم که مثلا برای یه دستبند طلا فقط نیم ساعت خوشحالم ...

منظورم این بود که آبمیوه اصلا برای مدت طولانی شادم نکرد:) تا الان که تموم شد، خوب بود، بین خوردنش هم عذاب وجدان داشتم البته. منظورم حرف خودتونه، آدم وقتی میتونه بخره و زیاد میخره، خوشحال نیست.  

اهدافتون رو چیزهای معنوی تری قرار بدین (منظورم دین و روح و اینا نیست). چه چیزهایی بلدین یا دوست دارید یاد بگیرید؟ خونتون تجملاتیه و دوست دارید ساده تر باشه یا برعکس؟ تا حالا با نزدیکان به خارج از شهر، یا استان هایی با طبیعت زیبا رفتید؟ چه چیزی رو دوست دارید تجربه کنید؟

چیزی باعث شادی میشه که روحتون طلبش کنه. روح شما چی رو میخواد؟

sasalele

منظورم این بود که آبمیوه اصلا برای مدت طولانی شادم نکرد:) تا الان که تموم شد، خوب بود، بین خوردنش هم ...

خیلی ضایع حرف میزنم::)))

منظورم از قسمت معنوی، این بود که تجربیات و چیزهایی که میتونید باهاش خودتون رو شاد کنید در عمق وجودتون بشینه. و منظورم از روح اولی، حرف زدن درمورد قیامت و اینا بود=)

sasalele

😂😂😂باورت نمیشه اگه بگم ۱۰ تا روانشناس رفتم تا میبینن وضعم خوبه هی الکی جلسه میذارن واسم و حرفای ر ...

تراپی پروسه زمان بریه انتظار نداری که تو ۵ جلسه درمان بشی

روانشناستو خوب انتخاب کن روانشناس که نباید بیاد تورو نصیحت کنه یا مطالب کتابای زرد روانشناسیو برات بگه😐

لایکم‌ نکنید💖