2777
2789
عنوان

چه جوری خانم شادی باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
چرا خیلیا شادن و درمقابل خیلیاام هستن هیچوقت راضی نیستن از جایی ک هستن

اون خیلیا ۱٪ که همه میدونن چرا شادن. ربطی به راضی بودن و نبودن نداره آدم واقع بین باشه متوجه میشه جامعه بسیار غمگینی داریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول باشه شادی 

این قانون جذب و راز زندگی و 

.. همش چرته خوب بپوشی خوب لوازم ارایش و ارایشگاه بری و مسافرت بری و خوب خرید کنی و برا هرچیزی دو دوتا چهارتا نکنی شادی

وقتی پولم نباشه بزور جمع کنی هزارتا کلاس بری بازم شاد نیستی

لایکم‌ نکنید💖

باج ندهیم

خودمان راگول نزنیم

ازمردان ابله وهیزدوری کنیم

برای خودمان ارزش وشخصیت قایل شویم تابه چرت خان نیادازمانظربده

روپای خودمان وایستیم اونم نه بشه وظیفه

به پوست ومووسلامت خودرسیدگی کنیم

خوب بخوریم وبنویشیم

آهنگهای شادگوش کنیم به خودمون بگیم تومیتونی هرکی بگه نمیتونی اون خره

خوشتیپ کنیم

بخندیم حرفهاوانرژی منفی جغدهای اطراف راجدی نگیریم

به هرچه هستیم ببالیم

هرکی نخواستمون بره به درک.     هرکی خواست بره به بهشت

من اهنگای مورد علاقمو با هندزفری گوش میکنم ظرفامو میشورم غذامو میپزم و جارو برقی 

بعد ی نسکافه یا چای با بیسکوییت مورد علاقم میخورم

بعد لباسارو جمع میکنم ی دوش لعد ارایش و لباس مرتب

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پول باشه شادی این قانون جذب و راز زندگی و .. همش چرته خوب بپوشی خوب لوازم ارایش و ارایشگاه بری و مسا ...

ما وضع مالیمون خداروشکر خیلی خوبه

از نظر مالی دغدغه ای ندارم

این چیزایی که گفتی رو هم دارم ولی بازم آدم شادی نیستم

همه چیز واسه آدم تکراری میشه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
مهربانی و ادب خودش موجب افسردگی میشه😂

واقعا. همه‌ی اندوهت رو باید تو خودت بریزی، کسی هم نمیفهمه.

راستش درمورد سوالتون نمی‌دونم، ولی یه قسمت شاد بودن به داشتن هدف برمیگرده. و اونهایی که معمولا هدفشون خوشحال کردن خودشونه، شادترن. 

البته همین شاد کردن خود هم هدف آسونی نیست. شما بایستی از بین شادی های آنی و شادی های طولانی مدت مدام یکی رو انتخاب کنید که خودش کار سختیه.

sasalele

من اهنگای مورد علاقمو با هندزفری گوش میکنم ظرفامو میشورم غذامو میپزم و جارو برقی بعد ی نسکافه یا چای ...

این کارا خوشحالت میکنه و از انجامش لذت میبری؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
پول داریم ولی شاد نیستم زیاد😁

خرید حالتو خوب نمیکنه؟؟؟

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این کارا خوشحالت میکنه و از انجامش لذت میبری؟

خیلی

اهنگام خیلی تو روحیم تاثیر دارن

من خودم طرفدار پرو پاقرص تتلوام اهنگاش ی ارامش خاصی بهم میده