2777
2789
ای خدا منم خیلی دوسدارم. نمیذارن بگیرم میگن کثیف کاری میکنن. البته من میخوام سگ بگیرم

سگم خوبه 

خوبی گربه اینه که مستقل هست ، جای خاکش و بلده نیازی نداره هرروز ببریش بیرون 

سگ هم خوبیش اینه که خیلی مهربونه و وابستگی میاره

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییییییی عزیزم چقدر قشنگه کاش منم میتونستم داشته باشم ی عروس دارم ولی دلم سگ بزرگ و جغد میخواد 😭 ...

پرنده گناه داره توی قفس

سگ نگهداریش وقت و هزینه داره اگه امکانش برات فراهم نیست نگیری

جغددد🤣🤣🤣

پرنده گناه داره توی قفسسگ نگهداریش وقت و هزینه داره اگه امکانش برات فراهم نیست نگیریجغددد🤣🤣🤣

پرندم ی دقیقم قفسو ندیده همه جا خونه رو شونمه خونرو به گند کشیده البته ولی خبب خیلی دوست داشتنیه اره میدونم سگ خیلی هزینه جا زمان همه چی میخواد امااا خیلی دوست داشتنی و وفاداره خیلی خوبه خب اما من نمیتونم داشته باشم 

پرندم ی دقیقم قفسو ندیده همه جا خونه رو شونمه خونرو به گند کشیده البته ولی خبب خیلی دوست داشتنیه اره ...

اخی خوبه پس👍

فقط یه نکته مهم اینکه پرنده معمولا حساسیت ایجاد میکنه، مراقب باش

فکرکنم عمرشون کوتاههیا اینکه محیط زندگیشون این تنگی که میندازن توش و اب شهری میریزن توش مناسب نیستیه ...

اوایل خیلی به فگر بودیم چون تو اکواریم بودن دستگاه  اکسیژن و سبزه و سنگ ولی وقتی یکی یکی تو این چند سال مردن این یکی موند بهش رسیدگی نشد 

💕🌸☘️🌹