2777
2789

میخام برم خرید اصن نمیدونم چی بخرم منظورم موذ غذایی ک همیشه تو خونه پیدا میشه هست چیا بگیرم ؟ چیا فریز کنم ؟ آخه عاشق تنوع غذایی هستم ولی همیشه بی تنوع چیزی یاد ندازم ۰جز قیمه قرمه مرغ د این چیزای همیشگی 😂😂یه لیست بدین بهم چی بگیرم چیکار شون کنم برا صبانه ناهار شام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرع

کره

پنیر

سس کچاپ

میوه

فریزر::: 

باقالی لوبیا سبز نخود سبز البالو مرغ گوشت چرخ کرده برگ انگور سیر نخود فلافل

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

گوشت و مرغ و میوه 

و نوتلا ‌بستنی 

انواع سس و نوشابه 

پنیر و کره و مربا 

و پنیر پیتزا 

سبزیجات مثلا نخود و ذرت و باقالی برای فیریزر 

پیاز داغ آماده 

خیلی چیزاست 😹فعلا اینا یادمه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

توی یخچال همیشه تخم مرغ و ماست و پنیر و میوه و گوجه و آب و سس و این چیزا هست

توی فریزر مرغ گوشت ماهی لوبیا سبز  باقالا هویج گاهی قارچ نخودفرنگی سبزی خورشتی سبزی کوکو سبزی ماهی سبزی دلمه

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

گوجه . خیار . بادمجون . تخم مرغ . پنیر . کره . مربا 😅

فریزر هم . گوشت . مرغ . سنگدون مرغ ( چرخ میکنم کتلت درست میکنم و....) سینه مرغ جدا برا پلو ها یا کتلت مرغ 

کرفس . باقالی . آلو . رب انار . کشک . 

حبوبات هم خو همیشه دارم با ماکارونی . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

ماست و پنیر و تخم مرغ ،خیار و گوجه و نون و انواع سس پایه ثابته یخچالمه 

فریزرهم گوشت و مرغ و پنیرپیتزا و سبزی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ڪره پنیر مربا خیار گوجہ گردو ماست تخم مرغ شڪلات ترشڪ لواشڪ زرشڪ آلوخورشتے انواع سس رب ڪاهو فلفل دلمہ دوغ نوشابہ میوه آبلیمو و...

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

استارتر برای فریزر بادمجون وکدو سبز وبامیه بخر وفریز کن

بادمجون وبامیه رو سرخ کن اما کدو باید خام باشه

هرسری که وقت کم بود ونمیدونی جی درست کنی،با گوجه اینارو بپز

خیلی خوشمزه وگیاهی،روغن هم خیلی کم بزن خودش با اب گوجه میپزه

البته جدا جدا ها

مثلا یبار گوجه بادمجون،یبار گوجه بامیه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

تو خود یخچال:

تخم مرغ

کره

گوجه خیار سیر بادمجان کدو

کاهو یا کلم

آلو خورشتی

رب انار و رب گوجه

ماست، کشک، شیر

هویج و.. 

آرد گندم، آرد قنادی، آرد برنج

توی فریزر:

ذرت 

پنیر پیتزا

لوبیا سبز و قارچ و هویج خورد شده بلانچ شده

باقاله سبز

مرغ

گوشت

گوشت چرخ کرده

مخلوط گوشت بوقلمون و مرغ(برای کوفته و کباب مرغ خوب میشه) 

ماهی

جعفری خورد شده

سبزی خورشتی

فلفل سبز

موسیر خورد شده(برای درست کردن سریع ماست موسیر) 

زرشک تازه

ناگت مرغ خونگی که خودم درست کردم

کالباس خونگی

همبرگر خونگی

سیر خورد شده

پیازداغ

و... 😁

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!