2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید چ کنم

135 بازدید | 11 پست

مادر شیر ده هستم دندون هفتم نیاز ب عصب کشی داره ..میگن مادران شیر و باردار ها می تونن از طرف خانه بهداشت معرفی میشن ب دندان پزشکی  تخفیف برا اینا داره 

سوالم اینه چقد تخفیف داره؟

کسی با این شرایط دندونش درست کرده ؟ هزینش خیلی زیاد چکار کنم هزینه کمتری بدم ..بیمه ک قبول نمیکنه ؟

درمانگاه تامین اجتماعی ب این راحتی نوبت نمیده ک رایگان در میاد ...

. بزرگترین نعمت سلامتی و خوشبختی و دلخوشی. خدایا مریضا رو شفا بده.  

ناراحتم هزینش زیاد .. خیلی اذیت میشم دندونم موادش ریخت عصب کشی هم نشده .. وقتی چیزس بهش میخوره چندشم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخفیف هم من ندیدم. چون دندانپزشک بهداشت بهم گفت برو بیرون درست کن. اگر تخفیفی بود میگفت بهم

شما مادر شیر ده هستی یا باردارید ؟ همچین طرحی هست فکر کنم 20 درصد تخفیف

تخفیف هم من ندیدم. چون دندانپزشک بهداشت بهم گفت برو بیرون درست کن. اگر تخفیفی بود میگفت بهم

رفتید دندون پزشکی از طرف بهداشت ؟ راضی بودی ؟ چقد هزینش شد ؟

من دارم دندونامو درست میکنم. اما سطحی هستن. هرروز میشینم پای تلفن تا نوبت بگیرم.سه تاشو درست کردم

میشه بپرسم قم هستید ؟