2777
2789
عنوان

چگونه جلوگیری کنیم که به باد نرویم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 58 پست
مریضی بکنارفقط خاستم بدونم لذتش یکیه یا نه؟ببخشی البتهخودم متاهل بودم تجربه ندارم کسب تجربم براایندس ...

خیر مثل هم‌نیست 

ببخشید ولی مثل کیوی پوست کنده و پوست نکندس🙈

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا تجربه رابطه بدون کاندوم نداشتم ولی خب لذت میبریم جفتمون تا حالا مشکلی نبوده

یکی دوروز مونده به پریودت با پیشگیری طبیعی بدون کاندوم رو امتحان کنید خیلی فرق داره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
هیچی نمیشه اسیک... کافیهتازه ما چن بارم با روش توکل بر خدا جلوگیری کردیمهیچی نشد

بدنا متفاوته ممکنه یکی گیراییش خوب باشه یکی هم نه 

تا الان اقدام نکردم به بارداری خبر ندارم از خودم ببینم باردار میشم یا نه

قرص نابود میکنه قشنگ 😑 ادرار کنه احتمالش کمتر میشه دیگه اسپرم تو مجرا کم میشه

آهان مرسی

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...