2777
2789
عنوان

چگونه جلوگیری کنیم که به باد نرویم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 58 پست
یکی دو لایه بازش میکنم چون سر کاندوم مهمه که سوراخ نباشه پیش اب بره اون یکی دو لایه رو فوت میکنم ۳ ۴ ...

من 9ساله جلوگیری طبیعی داریم... حتی یک بارم ناخواسته باردار نشدم... الکی خودتو نگران نکن... اینجوری با کاندوم که باردار نمیشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هزار جور مریضی مختلف منتقل میشه بدون کاندوم

مریضی بکنار

فقط خاستم بدونم لذتش یکیه یا نه؟

ببخشی البته

خودم متاهل بودم تجربه ندارم کسب تجربم براایندس😄

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه بادتو😂😂 نه نکنید خطرناکه پیش آب احتمال بارداری داره حالا که اینجوریه شوهرتون حتما قبل ...

میدونم خودم ،از عوارض قرص میترسم ک ا ن د و م هم شوهرم قبول نمیکنه، ادرار کنه اوکیه ؟😆

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خیلی نازکه بابا

اهان..

اگ اینهمه نازکه من یکی ک میگم نمیارم

باید هی استرسشو بکشم ک

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟