2777
2789
عنوان

چگونه جلوگیری کنیم که به باد نرویم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 58 پست

خیلی کامل و جامع بود توضیحاتت🤣

ما طبیعی جلوگیری کردم اوایل و ب باد رفتیم ،نتیجه بادمون الان۶سالشه😝🤣

ولی همچنان بازم روشمون همونه امیدوارم بازم ب باد نریم چون دیگ بچه نمیخایم😕

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسمفوت میکنید؟😐😂بعدش نمیشه استفاده کرد کهههههه

یکی دو لایه بازش میکنم چون سر کاندوم مهمه که سوراخ نباشه پیش اب بره 

اون یکی دو لایه رو فوت میکنم ۳ ۴ سانت اولش فوت میشه 

منو ببخشید توروخدا

کاندوم همونقدر حسشو دارید ک توحالت طبیعی هم دارین؟؟؟؟؟ اخه ی پلاستیک بنظرم جلو لذتشو بگیره 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

خیلی کامل و جامع بود توضیحاتت🤣ما طبیعی جلوگیری کردم اوایل و ب باد رفتیم ،نتیجه بادمون الان۶سالشه😝� ...

خدا حفظش کنه بادتو😂😂 نه نکنید خطرناکه پیش آب احتمال بارداری داره 

حالا که اینجوریه شوهرتون حتما قبلش ادرار کنه 

منو ببخشید توروخداکاندوم همونقدر حسشو دارید ک توحالت طبیعی هم دارین؟؟؟؟؟ اخه ی پلاستیک بنظرم جلو لذت ...

من اصلا تجربه رابطه بدون کاندوم نداشتم ولی خب لذت میبریم جفتمون تا حالا مشکلی نبوده