2777
2789

سلام عزیزای دل ممنون میشم نظرتونو بگید

من ۶ ماهه بینیمی عمل کررم ولی احساس میکنم اصلا اصلا فرقی با قبلش نکرده خیلی ناراحتم و برای این موضوع افسردگی گرفتم و هی حس میکنم نوکش افتاده بنظر شما هنوز ورم داره یا بعد از ۶ ماه باید ی تغییری میکرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احساس میکنم مثلا تا 6 ماه خوب بود ولی الان بعد از یکسال و نیم انگار بزرگ شده دوباره🙁کسی این مدلی بوده

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
من الان بعده ٤ سال امسال هركي ميبينه ميكه چقدر بينيش قشنگ شده قبل اون اصلا تغير نكرده بود

واقعا یعنی احتمالش هست مال منم ورمش کم بشه آخه دوستام میگن تا نگی عمل کردی کسی نمیفهما خیلی طبیعیه وای خیلی بده اینهمه هزینه کنی زجر بکشی تهش بگن تغییری نکردی ک😭

من الان بعده ٤ سال امسال هركي ميبينه ميكه چقدر بينيش قشنگ شده قبل اون اصلا تغير نكرده بود

واقعا یعنی احتمالش هست مال منم ورمش کم بشه آخه دوستام میگن تا نگی عمل کردی کسی نمیفهما خیلی طبیعیه وای خیلی بده اینهمه هزینه کنی زجر بکشی تهش بگن تغییری نکردی ک😭

شاید باورت نشه الان رفتم ببینم عکس دارم بفرستم میبنم از حرصم همه رو پاک کردم

از سطل اشغال دربیار

عکس بده مقایسه کنیم قبل و بعد

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

من سال ۹۹ عمل کردم بینیم گوشتی بود 

زیاد فرق نکرده بود بنظر خودم 

پره ها کوچک شده بود یکم استخونش  همین 

خیلی رو مخم بود و دقیقا اصلا معلوم نبود عمله

رفته رفته فرمش بد شد 

دیگه آخر رفتم دوباره عمل کردم الان پنج ماهه تقریبا 

خوبه راضیم این بار 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

خدا نکنه دوباره عمل کنم چق اذیت شدم قشنگ ۴ کیلو کم کردم تا سرپا شدم

طبیعیه عزیزم چون اوایل نمیتونی مث قبلا غذا بخوری بیشتر ایکی میخوری برا همونه 

سریع وزنت برمیگرده