2777
2789
عنوان

سلام بچه ها لکسی ام در مورد بی بی چکمه یه لحظه میاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 76 پست
وااااای پس واقعا راسته بتا بالا یعنی دختر  بتای پایین یعنی پسر😊

اینجوری میگن😊

البته بتای من خیلی هم بالا نبود روز موعدم 761 بود

برای خواهر شوهرم 1 روز بعد از موعدش 1300 بود اونم دختر داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن پر رنگ بشه لکسی جونم الان بری بتات پایینه و مجبوری دوباره ازمایش بدی الکی استرس میگیری😊 برا ...

سلام مرضی جونم باشه عزیزم پس چند روز دیگه میرم آزمایش من اون دفعه ی آمپول زدم ۱۴روز بعدش پریود شدم الان یکم میترسم میگم نکنه پریود شدم😥😥😁

💑♡💏♡👪
سلام مرضی جونم باشه عزیزم پس چند روز دیگه میرم آزمایش من اون دفعه ی آمپول زدم ۱۴روز بعدش پریود شدم ا ...

نمیشی از این فکرا نکن

بچهء خوبی باش بشین یه گوشه هلو بزن بچت خوشکل شه😂

یکی دو روز دیگه برو آزمایش هر صبح بیبی بزن هر وقت پر رنگ و واضح شد برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اینجوری میگن😊 البته بتای من خیلی هم بالا نبود روز موعدم 761 بود برای خواهر شوهرم 1 روز بعد از موع ...

اخه من ۲تاخیرم ۸۰بود

بعد ۱هفته تاخیر ۵۰۰شد

واسه بچه اولم همینطور

پس میشه رو این روش تعیین جنسیت حساب کرد🤗

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
نمیشی از این فکرا نکن بچهء خوبی باش بشین یه گوشه هلو بزن بچت خوشکل شه😂 یکی دو روز دیگه برو آزمایش ...

😁😁😁باشه عزیزم بی بی چکای من خل شدن😀😀

💑♡💏♡👪

از اول ازدواجم واسه بارداری اقدام کردیم بعد سه ماه که خبری نشد شوهرم آزمایش اسپرم داد که متاسفانه فقط 6میلیون اسپرم داشت و40 درصد نرمال.خلاصه بعدسه سال دارو خوردن به بیست میلیون رسید.ولی این مقدار تاوقتی دارو میخورد خوب بودوچندوقت یکبار که آزمایش میدادیم کم وزیاد میشد.الان نرمالش شده 60درصد.بازم جواب نگرفتم تااینکه خودم عکس رنگی گرفتم ومشخص شد لوله سمت راستم مسدود.کلینیک ناباروری مشتاق مراجعه کردم.دکتر کلانتر عمل لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی انجام دادوگفت مسدود نبود ولوله هات پرپیچ هستن.تخمک ازآن رد نمیشه اگه بشه دیگه قدرت بارور شدن ندارن.فقط راه حل اینه که میکرو کنم که هزینه بسیاربالایی داره.الانم چندماهه پریودام نامنظم شده.سونو داخلی کردم گفتم تخمک  نداری شاید تنبلی گرفتم.😂😂😂😂😂😂😢😢😢😢😢خسته شدم توراخدا کمکم کنید

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
بچه ها دعوام نکنینااا😅😅😅الان باز زدم با اینکه ادرار اولم نبود باز خط افتاد😬😬😬😬

یس👍👍👍👍👍😄

10 تا بیبی چک بخر و مرتب برو جیش کن روشون😂😂😂😂

ولی بیبی چک با ادرار اول صبح مستند تره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30