بچه ها مرسی که اومدین ..من دو روز پیش بی بی چک زدم و هاله خیلی کمرنگ افتاد اصلا معلوم نمیشد تو عکس بعد بچه ها گفتن شاید اثر آمپول باشه امروز باز زدم باز هاله افتاد به نظرتون برم ازمایش ؟!زود نیست؟؟؟دو هفته از امپولم گذشته یعنی میشه اثر آمپول باشه ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اول ازدواجم واسه بارداری اقدام کردیم بعد سه ماه که خبری نشد شوهرم آزمایش اسپرم داد که متاسفانه فقط 6میلیون اسپرم داشت و40 درصد نرمال.خلاصه بعدسه سال دارو خوردن به بیست میلیون رسید.ولی این مقدار تاوقتی دارو میخورد خوب بودوچندوقت یکبار که آزمایش میدادیم کم وزیاد میشد.الان نرمالش شده 60درصد.بازم جواب نگرفتم تااینکه خودم عکس رنگی گرفتم ومشخص شد لوله سمت راستم مسدود.کلینیک ناباروری مشتاق مراجعه کردم.دکتر کلانتر عمل لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی انجام دادوگفت مسدود نبود ولوله هات پرپیچ هستن.تخمک ازآن رد نمیشه اگه بشه دیگه قدرت بارور شدن ندارن.فقط راه حل اینه که میکرو کنم که هزینه بسیاربالایی داره.الانم چندماهه پریودام نامنظم شده.سونو داخلی کردم گفتم تخمک نداری شاید تنبلی گرفتم.😂😂😂😂😂😂😢😢😢😢😢خسته شدم توراخدا کمکم کنید
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن