2777
2789
عنوان

سلام بچه ها لکسی ام در مورد بی بی چکمه یه لحظه میاین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که علائم بارداریه

خیلی دلم میخواد که باردار باشم 

به چند دلیل

یکی اینکه از ازدواجمون ۵ سال و ۵ماهه که میگذره و الان جفتمون به وجود نی نی نیاز داریم

دوم اینکه ما دوران سختی رو پشت سر گذاشتیم عشقمونو از نو ساختیم کلی مکافات کشیدیم

سوم اینکه خانواده هامونو خوشحال کنیم به خصوص مادرشوهرمو که تازه عمل قلب باز انجام داده

دکتر ب مم گفت بعد امپول حداقل ۱۴روز صبرکن بعد ب نتیجه ازمایش فکرکن

واسه بیبی چک حتما تاخیر داشته باش وگرنه جوابش قابل اطمینان نیست

واسه ازمایشم هم باید تاخیر باشه تا بتا قشنگ بالابره

واسه این ۳مورد شما هنوز خیلی زودههه.بنظرم حداقل صبرکن عقب بندازی بعد بیبی چک بعدش ازمایش ک قشنگ مشخص بشه

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
خیلی دلم میخواد که باردار باشم  به چند دلیل یکی اینکه از ازدواجمون ۵ سال و ۵ماهه که میگذره و ...

عزیزم انشالله خدا به زودی بهت یه نی نی ناز میده

💑♡💏♡👪

صبر کن پر رنگ بشه لکسی جونم الان بری بتات پایینه و مجبوری دوباره ازمایش بدی الکی استرس میگیری😊

برات پیام دادم بخون

در ضمن اینا بیبی چکهای منن همونطور که میبینی اولی اصلا هاله اش مشخص نیست اما طی 4 روز هر دو خطر همرنگ شدن

من 4 روز قبل از موعدم بیبی چکم هاله انداخت و هر روز صبح تا 4 روز بیبی چک زدم و روزی که باید پریود میشدم همرنگ شدن رفتم آزمایش بتام 761 بود😊

پس اصلا نگرانِ هالهء کمرنگ بیبی چکت نباش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

الان حدود یکماه و نیمه که اقدام کردم الان چند روزیه که به شدت زیر شکمم درد میکنه یه حالت تهوع ضعیف هم دارم امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود به نظرتون زود از بی بی چک استفاده کردم یا اصلا اینا علایم پریودیه

صبر کن پر رنگ بشه لکسی جونم الان بری بتات پایینه و مجبوری دوباره ازمایش بدی الکی استرس میگیری😊 برا ...

وااااای پس واقعا راسته بتا بالا یعنی دختر 

بتای پایین یعنی پسر😊

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍