2777
2789
عنوان

چرا برای مردا جنسیت انقد مهمه

740 بازدید | 10 پست

من کلا دو ساله ازدواج کردم یعنی مهر بیاد سالگرد دوم عروسیمه ، زندگی متاهلی بعد بچه کلا خیلی سخته ...

حالا از بعد زایمانم تا الان  ، دوباره شوهرم میگه بچه دارشیم درصورتی که من واقعا دوست ندارم 

نظرم اینه همین پسرم تنها بمونه دوران باردرای سخته و اصرارشم اینه حتما دختر باشه چون خودش خواهر نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه مشکل مالی ندارین یا وضعیتتون متوسطه، دوتا مناسب تره. هم بچه تنها نمیمونه.از لحاظ روانشنا ...

نظر شخصی خودم اینه مثلا چهارسال دیگه چون الان پسرم یسالشه و خیلی زوده ، هنوز شیر میخوره بعد به همسرم میگم اون لحظه جواب نمیده اما سر رابط رعایت نمیکنه 

نظر شخصی خودم اینه مثلا چهارسال دیگه چون الان پسرم یسالشه و خیلی زوده ، هنوز شیر میخوره بعد به همسرم ...

آره خب حق با توعه. بچه یه ساله نگه داریش کلی سخته و زحمت داره. به نظرم حداقل کمه کم یه دو سه سال باید صبر کنین

بگو منم دوس دارم یه دختر داشته باشیم ولی الان تو این شرایط برای من سخته و خارج از تواناییمه. یه کم صبر کنیم که بچه بزرگ شه بعدش راحت ترم با این موضوع

نظر شخصی خودم اینه مثلا چهارسال دیگه چون الان پسرم یسالشه و خیلی زوده ، هنوز شیر میخوره بعد به همسرم ...

به شوهرت بگو بچه هایی که پشت سر هم هستن اکثرا جنسیتشون یکی میشه واقعا دیدم کسایی که بعد یکسال از زایمانسون باردار میشن بچه بعدی جنسیتش همون میشه دقیقا

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

سلام عزیزم مهلا من بها درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبولی کنی.راسش من بهداشت عمومی خوندم حتی طرحم رفتم ولی مث تو رضایت ندارم و کنکور مجدد اینا دادم میشه وقت خالی داشتی راجب همین رشته اینا نظر میخام باهم حرف بزنیم. مرسی عسل😘