2777
2789

آقا هیچ ارزونی بی دلیل نیست🥲

من به خیال اینکه این سایت وارد کننده است ازش خرید کردم، اجناس معیوب برام فرستاد، بعضی سفارشامم هنوز نفرستاده. ادرس سایتش اینه: shopbani.com شاپ بانی

لحن فوق العاده بی ادب و بی تربیتی هم داره مدیرش که جلوی مسئول درگاه پرداخت برام نوشت: برو هر غلطی دلت میخواد بکن... و مسئول درگاه پرداخت هم هیچ کاری نکرد😂 گفت ما مسئول اینکه کالاها با چه کیفیتی ارسال بشن نیستیم...

در کل موقع خرید حواستون باشه اینکه این اون سایت نماد داره یا درگاه پرداختش معتبره هیچ ضمانتی ایجاد نمیکنه که کالا به دستتون برسه یا نه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به پلیس فتا گزارش نمیدی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

ببیخیال دیگه سفارشی نده بیشعور هستن متاسفانه.

از اونجا که عمرا ولی از وقتی فهمیدم کلاهبرداری انقدر راحته و مسئول درگاه پرداختم شریکشونه دستم لرزیده برای سفارشای میلیونی که دادم😂 خریت محضه

دوستان اگه براتون سوال بود که پلیس فتا کاری میکنه یا نه

پلیس فتا هیچ کاری نکرد حتب ادرس سایتم نگرفتن فرستاد دفتر خدمات قضایی اونجا ثبت شکایت کردم و گفتن تعداد شکایات کمه پس رسیدگی نمیکنیم😂