2777
2789
عنوان

روتین پوستی

187 بازدید | 11 پست

دختر خالم ۱۲ سالشه چ روتین لازمه براش؟

ضد آفتاب میزنه وقتی بیرون میره ولی وقتی ضد آفتابش تموم میشه میره ی مارک دیگ می‌خره هی هی عوض میکنه بش میگم عوض نکن میگه ن

ب نظرتون چ مارک ضد آفتابی خوبه ک قیمتش هم مناسب و متوسط باشه براش؟

و چ روتین پوستی لارمه؟

مایک ورقه ای زیر چشم و لب میزنه و مرطوب کننده هفته بکی دوبار

ب نظر خودم این ماسک ها برا پوستش لازمه نظر شما چیه؟

کلا چی باید بزنه؟

(دختر خالم خودش خواهش کرد این تاپیک و بزنم)

اینم بگم خودم ۱۶ سالمه چی بزنم ب پوستم؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

برای دختر ۱۲ ساله انقدر کرم و ...مصرف نکنه بهتره فقط ضد افتاب و ابرسان همین .

ضد افتاب برند سنتلا و سیسپرسا و شیسیدو و ایزدین خوبه

ابرسان هم لورال براشون خوبه .

شما هم که ۱۶ سالته اگه هیچ مشکل پوستی نداری فقط فیس واش و ضد افتاب و ابرسان کافیه 

فیس واش سراوی . ضد افتاب همونایی که گفتم و ابرسان کوزارکس و لورال و کلینیک خوبن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ضد آفتاب 

ژل شستشو 

مرطوب کننده ای که هم ابرسانه هم مرطوب کننده

همین

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
برای دختر ۱۲ ساله انقدر کرم و ...مصرف نکنه بهتره فقط ضد افتاب و ابرسان همین .ضد افتاب برند سنتلا و س ...

این برندها گرونن میگه قیمت متوسط

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
این برندها گرونن میگه قیمت متوسط

الان دیدم تازه گفتن قیمت مناسب 

ممنون گفتید الان ادیت میکنم❤️❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای دختر ۱۲ ساله انقدر کرم و ...مصرف نکنه بهتره فقط ضد افتاب و ابرسان همین .ضد افتاب برند سنتلا و س ...

**اسی ببخشید من قیمت مناسب رو ندیده بودم .هر کاری میکنم ادیت نمیشه بخاطر همین ریپلی کردم .

برای دختر ۱۲ ساله اصلا نزارید زیر چشمش چیزی بزنه کرم دور چشم و ماسک چشم برای بالای ۲۵ سال هستش اینطوری فقط پوستش رو نابود میکنه 

برای دختر ۱۲ ساله فقط ابرسان نوتروژینا یا سیمپل و ضد افتاب لافارر یا مای .

برای شما هم اگه مشکل پوستی نداری فقط فیس واش و ضد افتاب و ابرسان کافیه 

ضد افتاب همون لافارر یا مای یا پیکسل .

ابرسان سیمپل . نوتروژینا 

فیس واش نوتروژینا یا سیمپل 

میتونم شغلتون رو بپرسم 

اطلاعاتتون راجع به محصولات خیلی خوبه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
میتونم شغلتون رو بپرسم اطلاعاتتون راجع به محصولات خیلی خوبه

شغلم کارمندی محسوب میشه😁

این اطلاعات از علاقه و تجربه و تحقیق و اموزش میاد😁❤️

شغلم کارمندی محسوب میشه😁این اطلاعات از علاقه و تجربه و تحقیق و اموزش میاد😁❤️

منم مثل شما خیلی علاقه دارم ولی حوصله تایپ و توضیح دادن اصلا ندارم

دمتون گرم که راهنمایی میکنید

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
منم مثل شما خیلی علاقه دارم ولی حوصله تایپ و توضیح دادن اصلا ندارمدمتون گرم که راهنمایی میکنید

😍فدات عزیزم