2789

پرسیدم بنظرم من قشنگ ترم یاخالم؟

یکم فکر کرد گفت:جفتتون

بعد با خودش بلند بلند فکر کرد که اگه بگم حالت قشنگ تره اونموقع منو کمتر دوس داری که😂😐

شکست عشقی خوردم اول صبح شنبه😂

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بنظرم=بنظرت

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

چه اشتباه بزرگی قرار دادن بچه تو این موقعیتا بزرگترین اشتباه ممکنه

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه اشتباه بزرگی قرار دادن بچه تو این موقعیتا بزرگترین اشتباه ممکنه

میخواستم آدم شناسی رو یادش بدم کلن بحث عوض شد 😂

بین پدر ومادر رو میگن اگ بپرسی که کدوم رو دوستداری اشتباه نه که نظر پرسیدن راجب زیبایی🫤

کلا بچه رو نباید تو حالت مقایسه قرار داد

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 
میخواستم آدم شناسی رو یادش بدم کلن بحث عوض شد 😂

در واقع خودت از بچه یه چی هم یاد گرفتی 😂

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

ایییی زرنگ🥹🤣🤣

عکس نامزدها و نشون دادم گفتم اگر پدربزرگش بودن کدومشون از روی چهره بنظرت پدر بزرگ بهتری بود ؟بحث پیش رفت تا رسید به خانواده کلا قرار نبود به قشنگی برسه ولی معیاراش فرق کرد با من 

در واقع خودت از بچه یه چی هم یاد گرفتی 😂

😂معیاراش فرق داشت کلا😂