2777
2789
ما تا پارسال براي يه خونه صد متري منطقه ٤صدو بيست ميليون پيش ماهي يك و نيم ميداديم

یه مقدار دیگه روش بزارید می تونید یه خونه 50 متری بخرید چرا این کار رو نمی کنید؟

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ساختمون 4 طبقه 16 واحدی بودم با الان ک تک واحدیم تنها تفاوتش کلید انداختن تو دراشون بودو حال و احوال و بدرقه مهموناشون اصلا اذیت نشدم.بستگی ب فرهنگ محله داره...مادرشوهرم ساختمونشون 20 واحدیه آب تو دل آدم تکون نمیخوره.بعدم قدیمیای الان دیگه مثل قبل نیست ک تیرچوب باشه و آب بده و سقفش ترک بخوره...الان خونه ی مامانم ک دربستیه مال خودشون 20 سال ساخته خونه من 20 سال ساخته خیلی تمیز و روپا چون با تیرآهن ساخته شدن مصالح خوب داشتن رسیدگی شده مثل قدیم نیست.ضرر نداره برو ببین.مثلا مادرشوهرم الان خونش 10 سال ساخته ولی با روز اولی ک رفته توش هیچ تفاوتی نکرده.

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
خسته م به خدا تو دیوار و شیپور هم گشتم اما انقدر دروغ مینویسن که میرم میبینم پشیمون میشم!  حا ...

عزیزم شما هر واحدی که بود باید قبول کنی چون زیاد حق انتخاب نداری متاسفانه خونه توی تهران یعنی آپارتمان ...خونه ۷۰ متره براشون درندشته!اکثرا همینن ها!الان همکارم توی سراج خونه رهن کامل ۱۰۰ میلیون کرده ۹۰ - ۸۰متره فک کنم 

یه دوستم توی تکاوران ۳۶ تومن پیش و ماهی ۸۰۰ میداد خونه ۶۰ متره و یه خوابه.من نمیدونم این ملت چیه تهران رو دوست دارن که همه ریخت اینجا البته فقط امکاناتش خوبه وگرنه اب و هوا که افتضاح ...ترافیک...مردم هم که از همه جای کشور هستن وزیاد رفتاراشون جالب نیس من اگه مجبور نبودم نمیموندم تهران حیف!فعلا تا درست تموم نشده یه جایی رو گیر بیار تا ان شاالله وضعتون بهتر بشه

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
ما تا پارسال براي يه خونه صد متري منطقه ٤صدو بيست ميليون پيش ماهي يك و نيم ميداديم

اووووففف چقدر زیاد داداش من 3 سال پیش خونشو تو سعادت آباد بالای بهرود 120 متری برج. 50 تومن دو تومن داد

تلخ ترین اتفاق زندگی ام از دنیا رفتن پدرم و شیرین ترین اتفاق زندگی ام به دنیا آمدن پسرم ...
اووووففف چقدر زیاد داداش من 3 سال پیش خونشو تو سعادت آباد بالای بهرود 120 متری برج. 50 تومن دو تومن ...

تازه یارو انقد بد اجاره میداد پدر داداشم درومد...خدا شانس بده

عزیزم شما هر واحدی که بود باید قبول کنی چون زیاد حق انتخاب نداری متاسفانه خونه توی تهران یعنی آپارتم ...

عزیزم من مجبورم حداقل یه سال دیگه بمونم چون دانشگاهم اینجاست.بعدش دیگه میرمو پشت سرمم نگاه نمیکنم😔

عزیزم من مجبورم حداقل یه سال دیگه بمونم چون دانشگاهم اینجاست.بعدش دیگه میرمو پشت سرمم نگاه نمیکنم😔

خخخخ

کی میگه تو ارومیه با ده تومن رهن کامل میشه!

مامان خود من واحد صد متری رو سی میلیون پیش گرفته ماهی چهارصد !منطقه متوسط هم هست هنوز میگن ارزون دادیم!

با ده تومن شاید پایین شهر یه اتاق گرفته امکان نداره اینهمه باشه 

ببخشید می شه بپرسم کجا و چند و متراژ؟  

مايده جان ما مشكل مالي نداريم الان بحث اجاره هاي بالا بود

خونه اي كه خريديم دويست متره حدودا و همون منطقه چهار متري ده تومن

کی میگه تو ارومیه با ده تومن رهن کامل میشه! مامان خود من واحد صد متری رو سی میلیون پیش گرفته ماهی چ ...

امکان داره عزیزم اینهمه شهر چرا من آمار اینو دادم.خواهرشوهرم تازه ی هفتس اجاره کرده 120 متر ی خوابه 10 تومن رهن کامل میگه مرکز شهره من نمیدونم کجا میشه دیگه.با شوهرمو پدرش رفتن قرارداد بستن 

کی میگه تو ارومیه با ده تومن رهن کامل میشه! مامان خود من واحد صد متری رو سی میلیون پیش گرفته ماهی چ ...

بعدم همه جا هر کی ب هرکیه هرکس هرچقدر دلش بخواد میده قانون خاصی نداره.مامانم و خالم تو ی خیابونن خالم طبقه 100 متریشو داده 50 تومن رهن کامل مامان من 80 متری داده 15 تومن 300 کسی نه ب اون گفت چرا نه ب مامان من