2777
2789
عنوان

بچه ها دارم مخ میزنمممم کمک

109 بازدید | 11 پست

رو یکی کراش بودم بهش پیام دادم بدون مقدمه بهش گفتم میخوام باهم ارتباط داشته باشیم فقط مجازی 

حالا میگفت خودتو معرفی کن،  نکردم چون نمیخوام بدونه کیم(دلیل نپرسید) 

دیگه شب بخیر گفتیم

حالا فردا یه چه بهونه ای بهش پیام بدم چی بگم

اونکه میدونم پیام نمیده 

😁😁😁

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

همینجور پیش بزی فکر میکنه گوه خاصیه 

محلت نمیده قیدتو میزنه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

😹😹😹😹😹😹چ‌جالبی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه کاریه خب حالا که جرئت کردی یک سرش کن بگو کی هستی یا میگه آره یا نه دیگه از بلاتکلیفی بهتره بع ...

نه فامیل نیست

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

خب چطوری پیش برم

بزرگترین اشتباهت این بوده که رفتی بهش گفتی 

مطمئن باش خودتو معرفی کنی با خودش میگه این اگر اومده به من گفته به بقیه هم میگه ....

شایدم از علاقت سو استفاده کنه بگه لگر واقعا دوستم داری فلان کارو کن ...

در کل ذات مردها اینجوریه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.