2777
2789

من خودم چ مجردیش چ متاهلیش دوس پسر داشته

بعد زندگی منو نابود کرد خواستگارام ا دس میدادم

خودش بود چی میکرد؟ بنظرم خودشو ب اب و اتیش میزد

چ ربطی ب تو داشت؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهر منم فضول بیشعورهفقط واسم سواله چی بهش میرسه با اینکارا

مال منم 

از این زورم میاد مجردیش و متاهلیش ازادانه با دیگران بود و هست

ولی من همیشه هر کس میومد سمتم برای زندگی یا فرار میکرد یا من از ترس رد میکردم

خواهرت خودشیفته و روانیه سریعا ازش فاصله بگیر و هیچی از زندگیت بهش نگو اگر مادر داری نگاهشم نکن

بخدا همه چیزم از دست دادم نابود شدم

بعد خودش هر کار دلش بخواد میکنه

خواستگاری ک بخاطر گذشته ای ک صرفا دوست پسر داشتی ولت کرد بهتر ک گم شه هر چند خواهرتم خرابه

من دوس پسر نداشتم هیچوخ چون گوه خور داشتم

خواستگارام الکی ا دس میدم مثلا میان سمتم خواهرم حسودی میکنه

بعد ایشون ۲۴ ساله فضول منه چ ربطی ب ایشون داره؟

عزیزم واضح صحبت نکردی برای همین نگرفتیم چیشد

یعنی الن گذشته خراب اون باعث شده تو نتونی موفق باشی؟

یا دخالت میکنه توی رابطه دوستی داشتن تو؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

عزیزم واضح صحبت نکردی برای همین نگرفتیم چیشدیعنی الن گذشته خراب اون باعث شده تو نتونی موفق باشی؟یا د ...

بحث اینه ۲۴ سالم شده همش دخالت میکنه تا وارد رابطه نشم 

ربطیم نداره دوستی یا ازدواج

کلا حسوده

چ وضعشه

بعد خودش ازادانه با اینو اونه