2777
2789

با اکیپ دوستام قطع ارتباط کردم یعنی فاصله گرفتم و بشدت از این موضوع ناراحتم از قبل تایپ کردم حوصله تون می‌کشه بخونید؟

اره بفرست 

اتفاقن احساس میکنم برای منم این اتفاق داره میوفته 

دوستام باهم چت مکنن به من چیزی نمیگن 

باهم در مورد موضوعی حرف میزنن ولی بازم من نمیفهمم چون به من نگفتن و خیلی چیزای دیگه

چهار نفریم یکی از دوستام بشدت فاز قلدری می‌گرفت میگیره تا الان هر بی احترامی کرد ساکت موندم من آرومم کلا اهل جنگ دعوا نیستم اما سکوتمم نشونه  ضعفم نیست بارها بارها بهم گفت بی زبونی زبون نداری از علایقم بهش گفتم گفتم می‌خوام فلان کس بشم بعد اومد گفت تو نمیتونی از حق خودت دفاع کنی چه برسه بقیه رو بخوابی دفاع کنی این قضیه مال پارسال بود بعد تابستونی خیلی خودش می‌گرفت نه پیام میداد نه زنگ میزد یه دوست صمیمی دارم به اسم حدیث کلا خیلی با حدیث صمیمی بودم یعنی درموردم درمورد زندگیم خانواده ام همه چیو می‌دونست یا مثلا این دوستمون که فاز قلدری بر میداره می‌رفت بیرون با دوستای مشترک مون درصورتی که حدیث با اونا مشکل داشت من اینجوری بودم خب اوکی تو نمیایی پس منم نمیرم یا مثلا یبار حدیث از همین دوستم پرسید با فلانی کات از سر چی کات کردید بعد گفت بخاطر یه موضوعی بعد حدیث اومد بهم گفت که نه فلانی اینجور گفته آدم نباید تا مدرسه تموم شد خودشو بگیره با بعضی اوقات میومد می‌گفت که همین دوست مون بهم تیکه انداخته بعد حالا بین منو همین دوستم که فاز قلدری برمیداره یه خصومتی بوجود اومده و حدیثم حالا رفته چسبیده به همین!!امروز سر جلسه امتحان بودیم بعد همین دوستم پشت سرم نشسته بود بعد اومد گفت فلان سوال چی میشه من سه بار گفتم تا شنید دبیرم داشت نگام میکرد یا کنارم بود وقتی که تموم شد اومد گفت چه خیریه بعد اعصابم خورد شد گفتم خری از خودته وقتی تو کری من چیکار کنم زنگ آخرم بحث مون شد بعد حدیث پیام داده جریانت چی بود گفتم جریانی نداشتم فقط رفتار های فلانی رو مخم بود اومده میگه من بین رفیقام فرقی نمی‌ذارم همون‌طور که با تو راحتم با فلانیم هستم درحالی که تا دیروز تمام دلخوری ناراحتی های که از این شخص داشت میومد بهم میگفت این دوست مونم شعور حرف زدنش صفره صفر و فاز قلدری الکی میگیره با کوچیک کردن بقیه خودشو میخواد بالا ببره😐خلاصه به حدیث گفتم اوکی من مجبورت نمیکنم حتما پیش من باشی هر طور خودت راحتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار نفریم یکی از دوستام بشدت فاز قلدری می‌گرفت میگیره تا الان هر بی احترامی کرد ساکت موندم من آرومم ...

بنظرم با کسی که باعث میشه تو غرورت له بشه و احترامی برای تو قائل نیست قطع رابطه کن 

و در مورد دوست صمیمیت حدیث هم چیزی نمیتونم بگم ولی خیلیی درکت میکنم همونطور ک گفتم در مورد منم همین اتفاق داره میوفته 😕

اون که تکلیفش از اول مشخص بود اما حدیث تو چه قدر دورویی 😒

هی خدا شاهده چیزی براش کم نذاشتم تو رفاقت تابستون که این دوستمون خبری از حدیث نداشت اصلا کلا نه زنگ میزد نه پیام بعد حدیث ازش دلخور میشد یا از حرفاش ناراحت میشد من پشتشو می‌گرفتم یا مثلا استوری گذاشته بودم برای تولدش بعد پیام داده بودند  مگه تولد حدیث امروزه ؟ بعد دیگه خلاصه تا حدیث از این دوستمون ناراحت میشد میومد بهم میگفت هیچی خلاصه امروز به همون چسبیده 😐😂

ولی واقعا همچین توقعی ازش نداشتم می‌دونی بحث انتخاب نیست چون اگر من جای اون بودم خودمو به بی طرفی نمیزدم

باهاشون سردم و فاصله گرفتم الهی خودت تعریف کن ببینم چی شده

خیلی کار خوبی کردی 

من و دوست صمیمیم شش ساله باهم دوستیم 

کلاس یازدهم ی اتفاقی افتاد که باهم نزدیک یه هفته قهر بودیم و دوست صمیمیم از قبل میگفت که اره دلم دوستای جدید میخواد دلم میخواست دوستای جدید پیدا کنم و تو قدیمی شدی من اون موقع اینارو ب شوخی گرفتم ولی الان ک فکر میکنم احساس میکنم از ته دلش بوده 

خلاصه بعد از اون قهر مون رفت با دو نفر دیگه اوکی شد 

بعد یه هفته که خودم پیش قدم شدم اشتی کردیم بعد از اون اکیپ مون شد چهار نفره و منم با اون دوتای دیگه اوکی شدم 

جدیدا دوست صمیمیم با یکی از اون دوتا در مورد مسائل دیگه باهم چت میکنن سر کلاس با اینکه من نشستم و این دارم میشتوم در مورد چیزای حرف میزنن 

قبلا فکر میکردم اگر مسئله ای باشه و بخواد مطرح کنه اول بمن میگه ولی الان انگار عوض شده 

میدونی به قولی احساس میکنم قدیمی شدم 💔