2777
2789
عنوان

معلم زبان اموزشگاه

257 بازدید | 10 پست

کسی میدونه درامدش چجوریه و ایا بدون مدرک دانشگاهی رشته زبانم میشه تدریس کرد؟

سطح زبانم intermediate دارم فشرده میخونم تا چندماه دیگ ب سطح خوبی اگ رسیدم دوره TTC شرکت کنم

کلا اموزش دادنو دوست دارم ب زبانم علاقه دارم نسبتا سریع یادمیگیذم

اگ تجربه ای در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش به منم بگید منم هدفم همینه 

تو یک سال فشرده بخونم میتونم مدرکش و بگیرم ؟؟ 

کسی اگه میدونه بگه ممنون میشم

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
کاش به منم بگید منم هدفم همینه تو یک سال فشرده بخونم میتونم مدرکش و بگیرم ؟؟ کسی اگه میدونه بگه ممنو ...

اره گل میشه ولی یا خوداموز بخون یا خصوصی

اموزشگاه بخوای بری خیلیی طول میده مگر فشرده برداری

فیلم و سریال ببینو  پادکست انگلیسی هم گوش بده

حتی منفعلانه هم گوش بدی کلی تاثیر میذاره

یکاری ک خیلی ازش جواب گرفتم و زود پیشرفت کردم این بود ک با خودم انگلیسی صحبت می کردم یا مینوشتم

این بشدت مفیده

برنامه هایی هم برای تمرین مکالمه میتونی نضب کنی 

نمونش call annie

اره گل میشه ولی یا خوداموز بخون یا خصوصیاموزشگاه بخوای بری خیلیی طول میده مگر فشرده برداریفیلم و سری ...

🌹مرسی از پیشنهادت  خودت همینجوری یاد گرفتی یا نه؟ سریال و اینا میبینم 

آموزشگاه ثبت نام کردم از هفته دیگه شروع میشه ، اما میخوام تو تایم کمی اموزش ببینم و ازش کسب درآمد کنم 

اره گل میشه ولی یا خوداموز بخون یا خصوصیاموزشگاه بخوای بری خیلیی طول میده مگر فشرده برداریفیلم و سری ...

برنامه دیگه ای میدونی بهم بگی؟؟ اخه این برنامه هر کاری میکنم دانلود نمیشه برام

🌹مرسی از پیشنهادت خودت همینجوری یاد گرفتی یا نه؟ سریال و اینا میبینم آموزشگاه ثبت نام کردم از هفته ...

بله ولی کنارش کتابای امریکن انگلیش فایلو دارم میخونم 

قبلش کتابای آکسفورد ورد اسکیلز و گرامر این یوزم میخوندم منتها خیلی تایم میگیره فعلا بیخیال شدم اگ وقت شد دوبارع اونا رو هم بخونم 

ولی کلا یادگیری فعالانه با فیلم و سریال و اهنگ خیلی موثره و اینکه با هر ساختار گرامری یا کلمه ک یاد میگیری حتما یه متن بنویس

کتاب داستان انگلیسی هم بخون