2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینابیع سنجی خیلی خوبه درامدش ب خصوص مطب بزنه‌.باز اگ رتبه اش ب پروتز دندون برسه ک خیلی بهتره

میگه حدود ۵۰۰۰ میشم

ولی درامدش شنیدم کمه ماهی ۲۰ هست

پروتز میدونین چقدره؟

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
میگه حدود ۵۰۰۰ میشمولی درامدش شنیدم کمه ماهی ۲۰ هستپروتز میدونین چقدره؟

ببینید این رشته ها استخدامیشون زیاد نیست حقوقش با ۵۰۰۰ میتونه فیزیو بره . پروتز هم همینه اگه با دندون پزشک باشه مثل ی کارمند میگیره اگ لابراتور بزنه زیاد .بینایی سنجی اگ مطب بزنه و عینک بزنه خیلی زیاد اگ ن در حد رشته هدی استخدامی ک کارمندی

خسته و امیدوار

پس چجوری میگین قبول میشه

خودش میگه با توجه ب ترازش

من عدد دقیقشو نپرسیدم

میخوام در مورد درامد این رشته بپرسم

اگر اطلاعات دارین ک ممنون

ببینید این رشته ها استخدامیشون زیاد نیست حقوقش با ۵۰۰۰ میتونه فیزیو بره . پروتز هم همینه اگه با دندو ...

میگه فیزیو نمیارم. اخه فقط تهران میخواد.

خودش میگه با توجه ب ترازشمن عدد دقیقشو نپرسیدممیخوام در مورد درامد این رشته بپرسماگر اطلاعات دارین ک ...

آره من‌پدرم در اومده از بس تحقیق کردم . کلا رشته هاب توانبخشی غیر از فیزیوتراپی ک استخدامی حدود ۲۰ تومن هست بقیه در حد کارمند هست مثلا ۱۵ اینا یا ۱۷ تومن با اضافه کار ولی مثلا اگ پرستار شه بره خونه های دیگ و هوم کر ب اصطلاح کار کنه خیلی زیاد تر میشه اگ برا بینایی سنجی مطب بزنه خیلی زیاد تر 

و بین اینها از لحاظ شغلی فیزیوتراپی و پروتز دندون و بینایی سنجی اولویت بذاره خیلی از لحاظ درآمدی بهترن

خسته و امیدوار

میگه فیزیو نمیارم. اخه فقط تهران میخواد.

فقط تهران ؟ ای بابا

اره با ۵۰۰۰ میاره ولی فیزیو تهران نمیشه پروتز تهران اگه بیاره خیلی خوب میشع ولی بینایی ام خیلی خیلی خوبه

خسته و امیدوار