ممنون عزیزم❤ آره میگه فقط تهران میخوام.😑درآمد فیزیوتراپیست پس بیشتر از بینایی سنج هستش در حالت عادی ...
اره تا ۳۵۰۰ من تو سیب ترش کارنامه شهریه پرداز فیزیو تهران دیدم .ولی اکه باهاش صحبت کنین راضی بشه شهرایی مث شیراز و اصفهان و شمال بزنه فیزیو خیلی ب نفعشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پزشکی تا ۵۰۰۰ میشه بعد فیزیو تا ۳۵۰۰😂🙌نمیدونم والا فعلا ک گیر داده به تهران.فیزیو اصفهان تا چنده ع ...
خب فیزیو تهران نهایتا ۳۵۰۰ عه و الا فیزیو ام تا ۵۰۰۰ میگیرن شهریه پردازی مث همدان . ۵۰۰۰ هم پزشکی تعهدی میگیرن آزاد ۳۵۰۰ تو سایت قلمچی هست اگر چککنید مگر اینکه زاهدان بره ک بشه با ۴۵۰۰ هم آزاد پزشکی خوند . رنج کل فیزیو آخرین رتبه ها ۵۰۰۰ عه تو زاهدان ۶۰۰۰ همممکنه بشه اطلاع دقیق در مورد اصفهان ندارم اونم همین حدوده