2777
2789

یه پسر ۴ ساله و نیمه دارم کلاس ببرم تو خونه هم خودم هم شوهرم باهاش بازی کنیم وقت بزاریم و... اگه چیزی بخواد فوری نمیخریم ولی خب یسری ها رو میخریم یسری هارو لازم نمیبینیم بخریم .

تنش و ناراحتی و یا بحث والدین خیلی کم هست و شاید نزاریم بفهمه .

ولی خبلی عصبی هست همش وو قرت و نیمه اش هست همش طلبکاره بی ادبی میکنه داد و جیع  بزنه موندم بخدا چکنم چه تنبیهی کنمش ؟

مدام میگه من بمیرم یا یچیزی بابش نباشه میگه من بچه اتون نیستم میرم تو پله ها بیرون از خونه میشینه .من میمونم چیکار کنم از ناسپاسی این بچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یه بچه ست چرا توقع دارید اون فرق ناسپاسی و سپاس گذاری رو بدونه ؟؟ اون خودشم الان نمیدونه چی میخواد ، چه انگایی که بچه ی ۴ ساله میچسبونید ، بی چشم و رو اخه ؟؟؟؟ اون چی میفهمه اصلا ؟؟؟ بچه اوردی که تنبیهس کنی ؟؟ شما حق چنین کاری رو نداری 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

دخترمنم ۷سالشه اینجوریه بخدا روانی شدم ازدستش .یکاری روبگم انجام نده همون لحظه انجام میده لج میکنه بداخلاقه الکی جیغ میزنه بی ادبه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

زمان ما خون گریه میکردیم کسی چیزی برامون نمی خرید مگه اینکه معدلمون بالا بود ولی نسل جدید از تو شکم مادرشون میان بیرون واسشون ایفون ۱۰۰ میلیونی میخرن . همین میشه بچه پر توقع لوس و تنبل بار میاد . وقتی هم بزرگ بشه میره با یه دختر و‌میگه خانواده کیلو چنده

بچه همینه دیگه 

یه جوری ناراحتی و میگی ناسپاسه انگار راجع به آدم چهل ساله داری نظر میدی 

بچس عزیزم بچهههه یعنی از روی کینه و ذات بد این کارو نمیکنه و طبیعیه

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

ناسپاسی؟؟؟ این تعاریف از بچه 4 ساله چیه آخه 

من پسرم شش سااشه همین صبح سر موضوعی بهش گفتم کارت زشت بود همین گفت اصلا چرامن دنیا اومدم باید خودم رو بکشم و...  ولی من اهیمت ندادم فقط بغلش مردمگفتم بیا پن کیک درست کنیم در مورد اون موضوعم بحث نکردم می دونم تاثیر این بازیا و کارتونای خشن هست ودارم تلاشم رو میکنم نگه دیگه 

اما به ناسپاسی و...  ربط نداره بچه های الان متفاوتن پسر بزرگم اینجوری نبود اما اونم تو سن بلوغه و به شکل دبگه ای باهاش درگیرم بچه ان دیگه زیاد بهش فکر نکن و حرفاشون رو جدی نگیر حواسش رو پرت کن فقط

این که خوبه. بزرگتر بشه بدتره. دخترداداشم 12 سالشه. صاف توی چشم مادرش نگاه میکنه میگه وظیفه‌ت بود که ...

یه تو دهنی بخدره درست میشه بچه های امروز روشون زیاد شده بخاطر شیوه تربیتی غلط ما 

ببین کلا نسل بچه ها عوض شده خیلییی متفاوت شدن حتی با وجود وقت گذاشتن و تربیت کافی ..البته بگم تو ی دوره هایی بچه ها ی حالتایی دارن که رفع میشه ..البته سعی کن راه حل پیدا کنی یا ببینی از کدوم زاویه ضعف یا کمبود داره ...درکل بچه ها معلوم نیس چشونه من خودم مادرم و خیلی روی تربیت سخت میگیرم ولی بازم ی حرفایی میشنوم از دخترم هم ناراحت میشم هم عقلم هنگ میکنه ولی سعی کن بفهمی مشکل از کدوم ناحیه اس