عروسکشرقی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 5796 عنوان کسی بوده مثل من باشه میشه کمک کنید 49 بازدید | 4 پست ببخشید خانوما از وقتی باردار شدم الان که ماه ۷ بارداری هستم دیگه بوش شدید شدهاوایل فکر میکردم از واژنم هست ولی الان فهمیدم از بین کشاله های ران هامه من با اینکه روز درمیان حموم میدم ولی واقعا بوش آزار دهنده است چیکار کنم واقعا موندم 1404/07/30 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
matiiineeh عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 4798 از تغذیه ام هست وقتی مدام ترشی بخوری و آت و اشغال بوی گند میگیری شوهرتم بدبخت حالش به هم میخوره اینجوری میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
عروسکشرقی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 5796 از تغذیه ام هست وقتی مدام ترشی بخوری و آت و اشغال بوی گند میگیری شوهرتم بدبخت حالش به هم میخوره اینج ... هرچی میام میزاری جواب تورو نمیدم یعنی دیگه گ و ه خوری نکنی و گمشی ولی اینقدر پروویی که بازم هستی گمشو دیگه عه
matiiineeh عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 4798 هرچی میام میزاری جواب تورو نمیدم یعنی دیگه گ و ه خوری نکنی و گمشی ولی اینقدر پروویی که بازم هستی گمش ... خیلی بی ادبی تواصلا در شانم نیست مثل خودت رفتار کنم باهاتوقتی بدن کسی بو گند میده معلومه از کجا اومده دیگهمن رک گفتم بخاطر تغذیه است. میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
عروسکشرقی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 5796 خیلی بی ادبی تواصلا در شانم نیست مثل خودت رفتار کنم باهاتوقتی بدن کسی بو گند میده معلومه از کجا اومد ... خوب تاگه در شان تو نیستم خواهشن لطفااااااا نیا تو تاپیک های من اخه به توجه