2777
2789
عنوان

خدایا نمازاتم بده همینا بخونن

1853 بازدید | 116 پست

بعضیا رو میبینم تو فامیلمون پدر مادر هردو بد قیافه حداقل اجزای صورتشون همه زشت بعد بچه عین حوری شده

حالا من مامان بابام هردو خوشگلن خودم زشت شدم یعنی چی آخه 😒😒😒 

یا حتی بازیگرای هالیوودی هم همینه نمونش جنیفر لارنس خودش کجا باباش و مامانش کجا یا آنا د آرماس باباشو ببینید عین معتاد مامانش یکم چهره مظلومی داره ولی دماغ اندازه کله من اونوقت دخترش دماغش عین نخود😪😪چه رمزی میزنن اینا هعی زندگی خدایا نمازاتم بده همین خوش شانسا بخونن 

منم که نابینا هستم باید خدا رو بذارم کنار به نظرتون؟
عجیب بود برام.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم که نابینا هستم باید خدا رو بذارم کنار به نظرتون؟عجیب بود برام.

چجوری تایپ میکنی 😂

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

جراحی پلاستیک رو درنظر نمیگیری؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

عزیزم از بچه هاشون آزمایش دی ان ای نگرفتی که؟ اونا با صد نفر رابطه دارند هیچوقت خودتو با یکی دیگه مقایسه نکن اعتماد به نفس داشته باش 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چجوری تایپ میکنی 😂

امضاشو بخون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چجوری تایپ میکنی 😂

به راحتی با کیبورد لپتاپم. حروفم حفظم. امضامم هست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چجوری پس نوشتی؟چه عجیب

به راحتی با کیبورد لپتاپم. حروفم حفظم. امضامم هست.

منم که نابینا هستم باید خدا رو بذارم کنار به نظرتون؟عجیب بود برام.

گلم شما نابینا نیستی

نابینای واقعی افراد حاضر در تاپیک هستن که امضاتو نمیبینن

1
5
10
15
20
25
30
35
40