2777
2789
عنوان

خدایا نمازاتم بده همینا بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شما نابینا نیستینابینای واقعی افراد حاضر در تاپیک هستن که امضاتو نمیبینن

دلم میگیره بعد از چهار سال هنوزم باید توضیح بدم برای خیلیا.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
همون دیگه طرف آنقدر خوش شانس بوده زشتی پدر مادر نگرفته رفته خوشگلی جدشو گرفته حالا من خوشگلی پدر ...

کاش منم زشت ترین زن دنیا بودم اما این درد لعنتیم تموم میشد

سه ماهه اسیر دکترم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
گلم شما نابینا نیستینابینای واقعی افراد حاضر در تاپیک هستن که امضاتو نمیبینن

وااای چرا این حرفو میزنی مگه تو هر تاپیکی میریم باید همه ی امضاها رو بخونیم؟من خیلی کم پیش میاد امضا بخونم 

خدایی که میلیارد ها میلیارد مخلوق داره،محتاج نماز ماست؟چرا کسی که پدرومادرش به قول شما زشتن.باید زشت ...

اره به تنهایی خوشبختی نمیاره ولی بخشی از خوشبختیه

انگار خدا بیشتر دوستت داشته 

بیخیال گلم. اطلاعات مخاطب کم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بخاطر موضوع تاپیکت بگم خدا به نماز کسی نیاز نداره.  اگرم چیزی رو برای کسی قرار بده چه خوب چه بد برای امتحانشه و در اصل هیچ فرقی نداره، برا هرکسی متفاوته. اگرم چیزی رو داده براساس ظرفیتش بوده و نمیشه مقایسه کرد.  پس برای همه این عدالت وجود داشته. چون اگه اینو به شما میداد برعکس بود و اگرم بخوای به کلی جای کس دیگه باشی انگار که وجود نداری این چندتا جمله آخر یکم فلسفی بود میتونی ازشون صرف نظر کنی، اگه متوجه نشدی.🩷

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

بازیگرای هالیوود پر از عمل و میکاپ و عکساشون فیلتره ....

عزت نفس و اعتماد خودتون مهم تر از اینچیزاست...

درمجموع خدا نیازی به نماز من و شما نداره ، با خدا هم گرو کشی که نداریم😅

یعنی حرفاتون یه جورایی بی منطق و بچگونه اس 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

سلام عزیزم خوبی؟

اصلا به دل نگیر

خیلی ها اطلاع ندارن و علت تعجب همه هم این تسلط و توانایی بالای شماست

قطعا وقتی مثل من و دوستان با شما آشنا بشن رفتار درست تری خواهند داشت 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

فدا سرت، حرف که کنتور نمیندازه، حرفو میزنن و میرن

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…