2777
2789
عنوان

وای ابروم رفتتتت دوستم پیام داده تختم رو خونی کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جا نبود یه چادر مینداختی سرت پوشک تعویض میکردی یا اگه نداشتی چن تا دستمال کاغذی میزاشتی یا یکم س ...

نمیدونم چرا بقیه فک کردم من یه ادم کثیفیم حتی بلد نیس نوار عوض کنه 

من حتی شورتکس داشتم علاوه بر نوار بهداشتی پارچه هم گذاشته بودم 

داشتم اونجا از گرما میپختم ولی نرفتم لباسمو عوض کنم چون لباس راحتیم نازک بوو با لباس بلند بودم علاوه بر اون چادر سرم انداختم دیگ چیکار میکردم؟ فقط اشتباهم این بود نشستم رو تختش

وقتی پاشدی چطوری ندیدی معمولا ادم استرس داره پا میشه زیرش و نگا میکنه

تا ی ربع قبلش هی ب دوستم میگفتم من بلند شدم پشتمو چک کن حتما 

اونم هی چک میکرد میگف اکیه 

اونموقع هم تازه نشستم رو تختش منتظر بودم ماشین برسه دیگ ماشین رسید فشنگی بلند شدم رفتم

دوستت با حالت بدی بهت گفت؟

ن بابا بنده خدا خودش خیلی بیخیاله اصلا براش مهم نبود فقط چون من دیشب استرس داشتم ک گند نزنم ب خونشون بهم خبر داد بالاخره گند زدی😂وگرنه من خودم خیلی خجالت کشیدم 

ن بابا بنده خدا خودش خیلی بیخیاله اصلا براش مهم نبود فقط چون من دیشب استرس داشتم ک گند نزنم ب خونشون ...

عزیزم پیش میاد 

از این به بعد بیشتر مراقبت کن❤️

یه هدیه هم برای دوستت بگیر بشوره ببره کاری که کردی رو😃❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

کار استارتر غلط نبود؟

داشتم اونجا از گرما میپختم ولی نرفتم لباسمو عوض کنم چون لباس راحتیم نازک بوو با لباس بلند بودم علاوه بر اون چادر سرم انداختم دیگ چیکار میکردم؟ فقط اشتباهم این بود نشستم رو تختش اونم فقط درحد دودقیقه نشستم

درضمن من ت حالت عادی دوساعت عوض میکنم جلو در سرویسشون صد نفر نشسته بودن هیچ جوره نمیشد رفت منم دیدم اینجوره سریع زنگ زدم بیان دنبالم 

فکر کردی اسی کارش درست بوده؟؟😏

داشتم اونجا از گرما میپختم ولی نرفتم لباسمو عوض کنم چون لباس راحتیم نازک بوو با لباس بلند بودم علاوه بر اون چادر سرم انداختم دیگ چیکار میکردم؟ فقط اشتباهم این بود نشستم رو تختش اونم فقط درحد دودقیقه نشستم

درضمن من ت حالت عادی دوساعت عوض میکنم جلو در سرویسشون صد نفر نشسته بودن هیچ جوره نمیشد رفت منم دیدم اینجوره سریع زنگ زدم بیان دنبالم 

وقتی اینجوری دستمال کاغذی تا کن بذار پشتت‌جوری که اگه روکمرخوابیدی نم ندی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

نمیدونم چرا بقیه فک کردم من یه ادم کثیفیم حتی بلد نیس نوار عوض کنه من حتی شورتکس داشتم علاوه بر نوار ...

چی بگم. حالا مطمئنی واس تو بوده؟ شاید یکی دیگ پریود بوده. رو تختی شو بده خشکشویی دیگه کاریه ک شده. دوستت میدونست پریودی؟ 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
نمیدونم چرا بقیه فک کردم من یه ادم کثیفیم حتی بلد نیس نوار عوض کنه من حتی شورتکس داشتم علاوه بر نوار ...

حالا چیزی نشده 

هممون خانومیم و ممکنه برامون پیش بیاد.

شمام که باهم راحتین. عذر خواهی کن. بگو بفریت خشکشویی من هزینه سو میدم.

نمیدونم همه اینجا انگار تا الان سهوا لباسشون کثیف نشده انگار.

حتما نتونسته عوض کنه 

چی بگم. حالا مطمئنی واس تو بوده؟ شاید یکی دیگ پریود بوده. رو تختی شو بده خشکشویی دیگه کاریه ک شده. د ...

اولش فکر کردم برامن نبود رفتم مانتومو دیدم خونیه 

بهش گفتم گف مهم نیس خودش میشوره 

ادم حساسی نیس گف انقدر زحمت دادم بهت تاحالا یکم خون دیگ چیزی نیس ک🥲