2777
2789
عنوان

وای ابروم رفتتتت دوستم پیام داده تختم رو خونی کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 48 پست
نمیدونم چرا بقیه فک کردم من یه ادم کثیفیم حتی بلد نیس نوار عوض کنه من حتی شورتکس داشتم علاوه بر نوار ...

عزیزم کسی قصد توهین به شمارو نداشت 

خوب شما پست اول کامل شرایطو شرح ندادی ما از کجا باید میدونستیم که شما 

اینهمه مراقب بودی 

با توجه به چیزایی که گفتی پیش اومده دیگه کاریش نمیشه کرد

نمیشد جشن بود خونشون بشدت شلوغ بود جلوی سرویس بهداشتی هم همهه ننشسته بودن منم دیدم اوضاع اینطوره زود ...

نباید از اول میرفتی وقتی میدونستی مهمونیه و خونریزیت انقدر شدید بوده … بیچاره دوستت که مجبور شده لکه پریود شمارو از تختش جمع کنه😑

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید از اول میرفتی وقتی میدونستی مهمونیه و خونریزیت انقدر شدید بوده … بیچاره دوستت که مجبور شده لکه ...

عزیزم من چمدونسم قراره انقدر شدید ش من پلی کیستیکم گاهی وقتا پریودیم سبکه گاهی وقتا سنگین منم ب اندازه کافی رعایت کردم ک اگه یوقت یکم شدید شد ولی از چیزی ک فکر میکردم شدید تر شد

نباید از اول میرفتی وقتی میدونستی مهمونیه و خونریزیت انقدر شدید بوده … بیچاره دوستت که مجبور شده لکه ...

دوست من خودش برگشت بمن گفت فداسرت برای هرکیی ممکنه پیش بیاد حتی برا خودش 

گف انقدر ت این سالها کمکش کردم و دوست خوبی براش بودم ک چارتا لکه خون اصلا ارزششو نداره

اصلا براش ذره ای اهمیت نداش و من خودم خجالت کشیدم و ناراحت شدم

نگران دوست من نباشید برخلاف خیلیا خیلی خوب برخورد کرد امروز پیش خودم گفتم خداروشکر همچین دوستی دارم انقدر ادما با طرز فکرای عجیب اینجا دیدم خداروصد هزار مرتبه شکر دوستم اینجوری نیس