2777
2789
عنوان

وای ابروم رفتتتت دوستم پیام داده تختم رو خونی کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم بدونم سرویس رفتن چ شرایطی داره ک تو نداشتی😑😑😑😑😑

نمیشد جشن بود خونشون بشدت شلوغ بود جلوی سرویس بهداشتی هم همهه ننشسته بودن منم دیدم اوضاع اینطوره زودتر زنگ زدن بیان دنبالم برم خونه ک اینجوری شد

ممکنه برای هر کسی پیش بیاد

بهتره بری و بشوریش

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

شما نباید خودت تصمیم گیری کنی؟!خب یه پد میگرفتی ازدوستت ‌چمیدونم خیلی زشته واقعا

نمیشد جشن بود خونشون بشدت شلوغ بود جلوی سرویس بهداشتی هم همهه ننشسته بودن منم دیدم اوضاع اینطوره زودتر زنگ زدن بیان دنبالم برم خونه ک اینجوری شد

وقتی پریودید یا اینقدر مطمئن باشید که بیرون نمیزنه و مرتب چک کنید باهم بمونید خونه و نرید جایی یا اگ ...

پهن کرده بودم اصلا چادر داشتم مانتومم بلند بود تعجب کردم گف 

الان رفتم چک کردم دیدم اره اینطوره شده 

خودمم تااالان متوجه نشده بودم فقط پیش خودم برگشتم دیشب گفتم محض احتیاط لباسمو بشورم 

چرا موندی اونجا وقتی اینقدر وضعت خراب بود؟ حالا چرا به همه گفته؟ این واقعا دوسته؟🫤

فامیلاشون ت اتاق بودن بعد یهو گف وای خون دیگ همه فهمیدن

اگه جا نبود یه چادر مینداختی سرت پوشک تعویض میکردی یا اگه نداشتی چن تا دستمال کاغذی میزاشتی یا یکم سر پا وایمیسادی. حالا ک شده برو تمیز کن 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
ای بابا.چرا سرویس نرفتی عزیزم .حالام اتفاقیه که افتاده.خودت متوجه نشدی همون موقع ؟

نههه من فقط چون خودم حساسم اومدم خونه گفتم بزار همه لباسامو بندازن لباس شویی محض اطمینان انداختم ت لباس شویی ولی روشن نکردم 

اللان پیام داد اصلا شکه شدم چون خیلی اونجا جلو خودمو گرفتم مراقب بودم رفتم تو لباس شویی نگا کردم دیدم اره خونی شده لباسم

سرویس بهداشتی رفتن واسه عوض کردن نوار وقتی تو خونع ای هم مگع شرایط میخادخالا چرا زنگ بزنه بگه دختره

عزیزم تو این جور مواقع ک می‌آید مهمونی برید دوتا نوار بزرگ بذارید ک همه لباس زیتون رو پوشش بده ،حتی ...

عزیزم من حتی شورتکس داشتم حتی علاوه بر نوار بهداشتی پدپارچه ایم گذاشتم دیرو ب طرز غیرقابل پیش بینی من شدید بودم