2777
2789

این درسته؟!

من روتینم کامله اما وقتایی ک خونه ام یا شبا ضد آفتاب نمیزنم بنظرتون کارم اشتباهه؟!ینی هیچکدوم از مراحل روتینم فایده نداره؟!کسایی ک تجربه دارن بگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه پوستت خراب شده؟ 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

شب که نباید ضدآفتاب بزنی

فقط روزا وقتی بیرون میری اگه خونتون خیلی روشن و آفتاب گیره تو خونه هم بزن قبل ضدآفتاب شیمیایی مرطوب کننده نزن چون باید جذب پوست بشه که تاثیر کنه

نه مشکلی نداره

خب پس یعنی کارتو داری درست انجام میدی 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

ضدآفتاب واسه بیرون میگن حتما باید بزنید

اون روتین پوستی که واجبه حتما تو خونه ضدآفتاب داشته باشین روتینی هست که از ضدلک استفاده کنید پس حتما باید تو خونه هم در طول روز ضدآفتاب داشته باشی

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
سلام ببخشید وقتتون رو میگیرم روتین چه چیزاییه?

سلام روتین پوستی به شوینده آبرسان و مرطوب کننده و ضدآفتاب که همشون رو بر اساس نوع پوستت انتخاب کنی میگن

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️