2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست

خب پوشک که عوض میکنی بنظرم باید دستاتو بشوری ولی واسه بقیه موارد وسواسه سعی کن سریع ذهنتو منحرف کنی به چیزای دیگه فکر کن و از اون موقعیت فرار کن 

قبلا نداشتین وسواسای دیگه رو مثلا زمان بچگی حتی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خدا خییییلی مهربونه و من معتقدم به خاطر دو قطره جیش که مطمئنم نیستی ریخته یا نه راضی نیس اذی ...

میدونه بعضی وقتا شاید با این شک هام واقعا توخودم ادار کنم یا واقعا دستم ب جیش پسرم بخوره اون موقع چی؟

یکی از راه هاش ک منم رفتم اینه که دقیقا از چیزی ک میترسی بشه بزاری بشه مثلا اگر میگی اینجا کثیفه ی بار دیگ آب بکشم بزار همونجور بمونه و آب نکش مدت طولانی این کارو کن البته اگر حس میکنی وسواسه ولی اگر واقعا نجس بود با ی بار آب کشیدن درست میشه آب همه چیزو پاک میکنه 

خب پوشک که عوض میکنی بنظرم باید دستاتو بشوری ولی واسه بقیه موارد وسواسه سعی کن سریع ذهنتو منحرف کنی ...

گلم پوشک عوض کنی دستاتو بشوری خوبه ولی مثلا من از وقتی ک پوشک عوض میکنم تا مثلا درو باز میکنم ميندازم تو سطل درو میبندم دستمو میشورم میگم دستم ب هرچیزی خورده نجسه حتی لباسم و برای نماز بده بله گلم تقریبا ۱۱ سالی هست دچارم کم وزیاد میشه

رفتم دوتا قرص داده میترسم بخورم بدترشم

نه اصلا، من یک مدت وسواس گرفته بودم قرص خوردم خوب شدم انگار مغزم یاد گرفت که جور دیگه باشه. دور از جونتون یک همکار دارم سی ساله ‌وسواس وحشتناک داره به مدفوع، یهو شش ساعت توی دستشوییه، مزمن شده ، درمان کنید با قرص حالا میتونید تراپی بشید ریشه رو هم پیدا کنید اما نگذارید بمونه و آسیب ببینید 

چرا تقصیر مامانته؟

چوت از کوچکی از خدا ترسوندن خیلی کتکم میزد بی ر بود خودش مشکل اعصاب داشت مثلا میگفت بیا ی لیوان بده اگر نمیشنیدم تا میخوردم با جارو یا کابل کتکم میزد یا دستم داغ میکرد

فرق آدم وسواسی همینه ک ب نظرم نمدونه کی واقعا نجسه کی شکه

خب وقتی ی بار آب میکشی تمیز میشه دیگه بقیش هرچی تو ذهنت میاد وسواسه 

مثلا فک کن ی لباسی نجس شده میشوری بعد آب میکشی تموووووم دیگ بقیش چرته 

میدونه بعضی وقتا شاید با این شک هام واقعا توخودم ادار کنم یا واقعا دستم ب جیش پسرم بخوره اون موقع چی ...

خودت میگی شاید 

خدا از توی مادر نمازت رو قبول میکنه من مطمئنم 

سلام بانو 

قبل قرص و تراپی یه روش میگم که بسیااار برای خودم موثر بوده 

منم سر نماز وسواس شدید داشتم

اما باید بدونین یکی از مهمترین روش های نفوذ شیطان به روح آدم همین وسواس هستش 

سوره ناس درمانه

یه مدت به جای سوره توحید بعد حمد سوره ناس رو میخوندم 

همینجوری تایم خالی هم داشتم میشد تا 50 بار سوره ناس رو بخونم و حل شد

امیدوارم شما هم بتونین جلوش رو بگیرین

چون فقط مربوط به نماز و امور دینیه عرض کردم