کاش زندگی من همون تو بچگی تموم میشد خدایا هدفت از خلقت من چی بود بچگی خوبی نداشتم امیدم به آینده بود با ازدواجم تر زدم به آینده اون به کنار کلاً من جز خانواده کسی رو ندارم اونجا هم که میرم کل اعصاب و روانم به هم میریزه وقتی وضعشونو میبینم اصلاً مراعات حال من و بچهمو نمیکنن جلوی ما هی دعوا میکنن فحشهای ناموسی میدن خواهرم ۲۸ سالشه مجرده تو خونه نه کار میکنه نه کار کرد نه درس خوند یه سر صبح تا شب با بابام و دعوا داداشم دعوا میکنه مامان و بابام که انگار هفت پشت غریبن بابام یه سر از مریضیش میناله کاش مرده بودم اینا رو نمیدیدم از اونور زندگی سمی خودم یه شوهری که انگار اسمش فقط شوهره ساعت ده شب میاد تا ۱۱شب فقط اس ام اس دیشب بهش میگم زندگی تو هم فقط شده کار ما کجای زندگی تو هستیم اصلاً هیچی ما شبیه بقیه نیست صبح میره ۱۱ شب میاد اونقدر برای من غرور داره که دیشب میخواستم گریه کنم دیدم دخترم پیشمه میخواستم برم داد بزنم از دخترمو نگاه کردم میخواستم برم باهاش بحث کنم بازم نشد سوختم من تو این زندگی چه کار کنم تو این سن نصف موهای سرم سفید شد بچه بودم همش آرزو داشتم درس بخونم کار کنم ه دفعه نمیدونم از کجا پیداش شد تو ۱۸ سالگی شوهر کردم همون خنگ بچهدار شدم دو سال بعد الان یه زن بیسواد و افسردهام از خودم متنفرم از خودم بدم میاد به خودم خیلی بد کردم تی جواب منو به زور میده یه نگاه من نمیکنه فقط به خاطر بچه موندم هیچ عشقی تو این زندگی نیست از طرفی میگم کجا برمکاش یکیو داشتم فقط خوش به حال هر کس که خانواده خوب داره من میرم پیش خانوادهام حتی با من حرفم نمیزنه مادرم همش سرش تو گوشی بابام که یه سره داره مینال از مریضی خواهرم که هیچ اصلاً مراعات نمیکنه داد میزنه فحش م میده جلوی بچهام 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا خیلی هم وضعیت بد نبودااا خودت شورش کردی پدرت انشاالله خوب میشه خواهرت هم سنی ندارع که حتما باید ...
وضع وضعیت من خیلی بده دارم با کسی زندگی میکنم که هیچ عشقی تو این زندگی نیست برای من خیلی غرور داره هر دو هفته یه بار کرمش میگیره که با من دعوا کنه دیشب چند تا سوال ازش بپرسم زورش میاد جواب بده انگار نه انگار که من تو این خونهام آخرم میره دستشویی منو فحش میده دلم گرفته کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم