2777
2789

بچه ها من وسواس گرفتم متاسفانه و خیلی اذیتم مثلا الان پوشک پسرم عوض کردم میگم‌دستم نخورده باشه نجس شده باشع یا مثلا میرم دسشویی میگم نکنه جیش افتاده رو شلوارم یا مثلا نشستم میگم نکنه ادار کنم تو خودم بچه ها بگین چیکار کنم توروخدا خسته شدم خواهش میکنم هرکس این تاپیک دید برای رضای خداهم شده کمکم کنه قبلنا اینطوری نبودم الان همه چیزی حساسم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن خودتو بزنی ب بیخیالی ولی اگه خیلی شدید باید حتمی بری دکتر

رفتم دکتر حقیقتا قرص سرترالین داده با پرنافزین ولی از خوردنش میترسم دلم نمخواد از همی الان دارو بخورن

اول باید خودت تصمیم‌ بگیری و کنترل خودتو داشته باشی بعدش اگه نتونستی باید بری از مشاور کمک بگیری کلی میگم هیچ‌کس جز خودت نمیتونه عادت های بدو اصلاح کنه من مثلا از بچگی ناخون هامک میجویدم ولی تصمیم گرفتم‌تمومش کنم هر روز لاک‌میزدم اینا و الان خیلی خوب بلند شدن دیگ‌نمیخورم فقط کافیه اراده کنی تا خودتو اصلاح کنی همین 

اول باید خودت تصمیم‌ بگیری و کنترل خودتو داشته باشی بعدش اگه نتونستی باید بری از مشاور کمک بگیری کلی ...

مثلا چجوری وقتی حس میکنم دستم خوردا ر جیش پسرم بهش توجه نمکنم اخه نماز میخونم میگم‌نکنه دستم ب لباسم بخوره کثیف شه نمازام قبول نباشه خداب بچم تلافی کنه

متاسمانی نماز میخونم میاد توذهنم‌ک اگر رو لباست کثیف باشه خدا نمازت قبول نمکنه بچت ی چیزیش میشه😔

عزیزم خدا 🙂نماز توی بنده رو بخاطر درست و غلطش نمیخواد فقط میخواد هر‌لحظه و تو هر شرایطی یادت نره ک تو خدایی داری و یاد آوری کته همین دیگ این حرفو نزن  فکرای بیهوده رو بریز دور خدا مهربونه برا هیچکس بد نمیخواد

عزیزم خدا 🙂نماز توی بنده رو بخاطر درست و غلطش نمیخواد فقط میخواد هر‌لحظه و تو هر شرایطی یادت نره ک ...

ممنون گلم ب خدا ب این حرفا نیاز دارم خیلی زیادم نیاز دارم آروم میشم میدونی دارم با این فکرا میجنگم با خودم میگم حتی اگر لباسم نجس باشه هم خدا نمازم قبول میکنه چون میدونه من بیمارم و بهش فک نمکنم خدایا خودت کمک امثال من ومن کن

بخدا دلم میخواد شاد باشم قبلنا اینطوری نبودم واصلا بهش فکر نمکردم ک مثلا دستم ب جیش پسرم بخوره ب چیزی بخوره نجس یا کثیف میشه الان اینطور شدم

بله گلم کاملا مطمئنم بیمارهستم وپذیرفتم

خب ببن سعی کن با چیزهای کوچیک خود درمانی کنی توی گوگل بزن راه های خود درمانی میاره رو افکارت خیلی کار کم به خودت در طول شبانه روز تکرار کن که برات اهمیتی نداره و چیزی که داری فکر میکنی فقط تورو میخواد اذیت کنه