2777
2789
عنوان

بچه ها ازتون خواهرانه کمک میخوام کسیو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 133 پست
دآرم همین کارو میکنم ولی عذاب میکشم بخدا

از چی عذاب میکشی؟

ببین تو نباید با خودت بجنگی تو باید خودتو درمون کنی باید به خودت اعتماد کنی و بگی این عادتو میزارم کنار خودمو اصلاح میکنم میتونی یکاری کنی وقتایی که این فکرا میان سرت شروع کن اینارو بنویس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مدت نوشتم واقعا بدتر شدم بخدا

میدونی‌چرا بدتر شدی چون هربار که سعی کردی بزاری کنار ولی باز اشتباه کردی از خودت عصبانی شدی از این حس کلافه شدی باید خودتو درک کنی به خودت بگی میدونم که سخته و این عادیه که یه زمان هایی اشتباه کنم ولی من درستش میکنم 

میدونی‌چرا بدتر شدی چون هربار که سعی کردی بزاری کنار ولی باز اشتباه کردی از خودت عصبانی شدی از این ح ...

درسته عزیزم ولی واقعا دلم نمیخواد ب این چیزای پیش پا افتاده توجه کنم 

متاسمانی نماز میخونم میاد توذهنم‌ک اگر رو لباست کثیف باشه خدا نمازت قبول نمکنه بچت ی چیزیش میشه😔

وقتی به چشمت ندیدی همه چی پاکه خدا هم خیلی مهربونه وقتی خودت اهمیت میدی مکه زبونم لال سادیسم داره اذیتت کنه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ببن این فقط ذهنیت توعه و نباید اجازه بدی همچین چیزی بیاد لذت زندگیو ازت بگیره باید ملکه ذهنت بشی خیل ...

من ب خودم میگم خدا خیلی مهربونه اصلا تو نجس شی خوب نجس باشی بهتره تا بخوای خودتو عذاب بدی میسپرم ب خودش ولی بازم بعضی وقتا ذهنم درگیر میشه سخته بخدا ی پسر دوسال ونیم دارم ب خاطر این بیماری هنوز نتونستم از پوشک بگیرمش  

عزیزم مسئله پیش پا افتاده ای نیس واقعا این موضوع با شوهرت در میون بزار

وای توروخدا شوهرم؟ 

مگه اون رفیقمه توروخدا 

تو دعوا ی بار گفت تو روانی هستی هرچی قرصم بخوری هوب نمیشی بنظرت من به چی این شوهر دل خوش کنم ک تازه بخوام باهاش حرفم بزنم

رفتم دکتر حقیقتا قرص سرترالین داده با پرنافزین ولی از خوردنش میترسم دلم نمخواد از همی الان دارو بخور ...

من الان چند ساله سرترالین مبخورم و واقعا وقتی نمیخورم فکر و خیالم زیاد میشه

هیچ عوارضی هم نداره یکی از بهترین و معتمدترین پزشکا بهم داد

این چه مدلیه راه انداختین از علم پزشکی و دارو فرارین؟ حالا اگه دارو‌گیاهی بود میخوردین کبد رو نابود میکردین

الان اعصاب خودتو خورد کنی اعصاب بچه تو خورد کنی اوکیه ولی سرترالین خوب نیست؟ عجبا!!

متاسمانی نماز میخونم میاد توذهنم‌ک اگر رو لباست کثیف باشه خدا نمازت قبول نمکنه بچت ی چیزیش میشه😔

خود خدا هم گفته اگر مطمعن نیستی و شک داری 

نمی‌خواد آبکشی کنی 

تمام حرف خدا رو عمل کن