2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقتا خیلی حرفا اصلا مهم نیستن‌و تو زندگیه ما تأثیری ندارن ، ولی اون لحظه ما فکر‌میکنیم قراره زندگیمونو کن فیکون کنه .‌ سعی کن سر چیزای بی اهمیت حرص نخوری ولی کار خودتو بکنی 

مثلاالان داشتم براشوهرم خبرازتوگوشی میخوندم ک میبینم خوابش برده

بیدارشده میگه واسم بخون بخوابم منم حرصی شدم گفتم اوم واسه خ  ر بخونه نه واسه تو اونم داغ کردگفت فرداروزی ک بچه بره مدرسه چیکارش میکنی بادیکته هاش

طبع گرم زود عصبانی میشه

تعدیل مزاج کن

عرق بیدمشک بخور با شربت عسل

ادویه هم مصرف نکن خیییلی کم باشه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
قبل از اینکه  حرفتو بزنی سکوت کن. و فکر کن به چیزی که قصد داری بگی. تا ده بشمار توی دلت. و اروم ...

خیلی این کاروکردم ولی مقطعیه نمیتونم ادامه بدم ک جزئ اخلاقم بشه

جاتون خالی من که این قدر خوش اخلاقم که تا ناراحت می شم همه چیز از دهنم بیرون می یاد مهم نیست عروسی باشه یاعزا خونه باشه یا بیرون فقط جرعت دارند حرف بی ربط بزنن

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
اتفاقامن سردم

مغزت شاید گرمه، وقتی اختلال مزاج ایجاد شه گاهی تو اندام های مختلف همزمان چند مزاج پیدا میکنی. بیخوابی، فکر و خیال زیاد داری؟

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

خانوادتا اینجورییم کم حوصله و زودجوش و حرصی  من نمیخوام اینطوری باشم میخوام یه خانم خوش سرزبون باشم حرفاموراحت وبالحن اروم وخوش صدابگم

متاسفانه انقدتندونامفهوم حرف میزنم ک مجبورم چندباربرای طرفم توضیح بدم ک این خودش بیشترحرصیم میکنه اههههه