2777
2789
مثلاالان داشتم براشوهرم خبرازتوگوشی میخوندم ک میبینم خوابش برده بیدارشده میگه واسم بخون بخوابم منم ...

واسه خر بخونه؟؟؟؟

چه بد گفتي 😏😏😏😏

هیچوقت فکر نمیکردم روزی برسه که کسیو بیشتر از خودم دوست داشته باشم  تااینکه مادر شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادتا اینجورییم کم حوصله و زودجوش و حرصی   من نمیخوام اینطوری باشم میخوام یه خانم خوش سرزبو ...

چرا میگی طبعت سرده، علائمت چی هست؟

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

من خودمم جوشیم ولی الان کلب دارم رو خودم کار میکنم که جوش نیارم یا حداقلش حرفی نزنم که بعد پشیمون بشم

یه همکار داریم عاشق این اخلاقشم.یه حرفی بزنی تند و تیز جوابتو میده ولی دو ثانیه بعدش انگار نه انگار که کلی فحش بهت داده یهو باهات میگه و میخنده.بنده خدا چیزی تو دلش نیست فقط عصبیه

*** الیس الله بکاف عبده***
مغزت شاید گرمه، وقتی اختلال مزاج ایجاد شه گاهی تو اندام های مختلف همزمان چند مزاج پیدا میکنی. بیخواب ...

بی خواب که نه ولی فکروخیال چرایک لحظه ذهنم خالی نیست

من روخشمم خیلی کنترل دارم،رو شوهرمم تاثیرگذاشتم ،ججدیدا تفاوتهاشو دارم متوجه میشم مخصوصا تو رانندگی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
کسی دارویادمنوشی ک اثرقوی داشته باشه بلده ؟توروخدادارم پیرمیشم ازدست خودم واین شوهرغرغرو

عرق استخودوس خیلی خوبه،یه مقطعی واقعا آدم نمیتونه خودشو کنترل کنه بهتره از روانپزشک هم کمک بگیری هیچ اشکالی نداره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
مثلاالان داشتم براشوهرم خبرازتوگوشی میخوندم ک میبینم خوابش برده بیدارشده میگه واسم بخون بخوابم منم ...

اها یکم بیشتر خوووندم فهمیدم

برای حاجتم یه صلوات میفرستین لطفا اتشالله حاجا روا بشین 
شیرینی جات زیاددوس دارم پوستمم روشنه دیگه میل جنسیمم خیلی کمه چیزدیگه درموردطبایع نمیدونم ک علائمش چ ...

عرق کردن، دمای دست و پا، تند صحبت یا آرام کردن، میزان تشنه شدن، خشکی و رطوبت پوست، یبوست، جوش، اضافه یا کمبود وزن، پر خوابی و بی خوابی، پر شور یا افسرده، کینه ای یا بیخیال و....

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
عرق استخودوس خیلی خوبه،یه مقطعی واقعا آدم نمیتونه خودشو کنترل کنه بهتره از روانپزشک هم کمک بگیری هیچ ...

بعدزایمان اولم چندماهی تحت نظرروانپزشک بودم خیلی سرحال بودم بزندگی امیدوارشده بودم وزرنگ وفرض بودم الان هرچقدرفکر میکنم یادم نمیادک چرارفته بودم

بعدزایمان اولم چندماهی تحت نظرروانپزشک بودم خیلی سرحال بودم بزندگی امیدوارشده بودم وزرنگ وفرض بودم ا ...

چون ادم افسردگی پس از زایمان میگیره احتمالا بخاطر همون رفته بودی