2777
2789
عرق کردن، دمای دست و پا، تند صحبت یا آرام کردن، میزان تشنه شدن، خشکی و رطوبت پوست، یبوست، جوش، اضافه ...

اینایی ک گفینو نمیدونم علائم چیه ولی خودمو میگم

1عرق زیادندارم معمولیم

2دست وپاهام حتی توتابستون سردویخیه

3تندونامفهومه صحبتام

4تشنگیمم معمولی روبه کم

5پوستم نرمال روبه خشکه

6یبوست اکثراوقات دارم

7جوش ندارم کمی زیرپوستی روپیشونی اطراف گیجگاهمه

8کمبودوزن دارم

9خوابم معمولیه

10تقریبامث افسرده هامیمونم واصلاپرشورنیستم

11بیخیالم

حالااینانتیجه ش چیه من چجورادمیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق استخودوس خیلی خوبه،یه مقطعی واقعا آدم نمیتونه خودشو کنترل کنه بهتره از روانپزشک هم کمک بگیری هیچ ...

میشه بگی چجوریه طعمش وچطوری اماده میشه بایدبجوشونم یادم بکشه

میشه بگی چجوریه طعمش وچطوری اماده میشه بایدبجوشونم یادم بکشه

بد طعم نیست عطاری داره،بسته بندی مثل گلاب و عرق نعنا ،بپرس از عطاری

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
مثلاالان داشتم براشوهرم خبرازتوگوشی میخوندم ک میبینم خوابش برده بیدارشده میگه واسم بخون بخوابم منم ...

من اگه اینجوری حرفی به شوهرم بزنم دیگه باهام حرف نمیزنه کلا هیچوقت حتی شوخی به هم توهین نمیکنیم شمام سعی کن اول کلمات بد و ناراحت کننده رو از ذهنت دور کنی تمرین صبرم کن انشالله که اروم بشی توی عصبانیت ممکنه ادم حرفی بزنه که دلی بشکنه 

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
اینایی ک گفینو نمیدونم علائم چیه ولی خودمو میگم 1عرق زیادندارم معمولیم 2دست وپاهام حتی توتابستون س ...

سایت تبیان تست طبع بده مطمئن شی

طبعت سرد و خشکه

فکر میکنم رو به سوداوی باشه

ورزش و تغییر رژیم غذایی برات واقعا موثره و سردی دست و پا و افسردگی تو رفع میکنه

ناشتا یک لیوان خاکشیر خیس شده و آلو همراه عسل و چند قطره آب لیمو ترش و کاسنی بخور

قبل از ساعت 11 بخواب

دستگاه بخور بذار تو خونه و رطوبت رو بیشتر کن

سیر، بادمجون، فست فود، شیرینی جات نخور

دم نوش ترکیبی زعفران و عسل و به لیمو و گل محمدی بخور

طالبی، لواشک خونگی، برنج کته، سوپ جو و غذاهای لعابدار بخور

چای و قهوه و شکلات و نسکافه نخور

کتاب بخون و یوگا انجام بده و انرژی مثبت جذب کن

نتیجه رو در کمتر از یک ماه خواهی دید.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
من اگه اینجوری حرفی به شوهرم بزنم دیگه باهام حرف نمیزنه کلا هیچوقت حتی شوخی به هم توهین نمیکنیم شمام ...

عزیزم دیگه کارازاین حرفاگذشته اوایل من تودعواشروع میکردم به فحش دادن چون بلدنبودم حقموبگیرم فک میکردم این راهشه

الان تودعواشروع کننده فحشاشوهرمه ک مجبورمیشه منت کشی کنه واسه اشتی

کاش یه روزبیاد که هردوکنارهم ارامش واقعی داشتیم ومن به ارزوهام برسم

سایت تبیان تست طبع بده مطمئن شی طبعت سرد و خشکه فکر میکنم رو به سوداوی باشه ورزش و تغییر رژیم غذا ...

ممنون اناستازیای عزیز ک وقت گذاشتی تورژیمم چی بایدباشه یعنی چجورغذاهایی بخورم

عزیزم دیگه کارازاین حرفاگذشته اوایل من تودعواشروع میکردم به فحش دادن چون بلدنبودم حقموبگیرم فک میکرد ...

شما از خودت شروع کن انشالله اونم اروم میشه منم زود عصبانی میشدم البته نه در حد فحش اما وقتی دیدمشوهرم ارومه منم اروم شدم

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی
ممنون اناستازیای عزیز ک وقت گذاشتی تورژیمم چی بایدباشه یعنی چجورغذاهایی بخورم

غذاهایی مثل کدو سبز، آش، سوپ، آبگوشت، برنج کته با زیره، خورشت آلو، فسنجون، قیمه، گوشت بره و گوسفند تازه، دلمه، خورشت کرفس، مرغ و سبزیجاتی مثل فلفل دلمه و هویج و گوجه فرنگی آب پز و ازین قبیل

سرخ کردنی هم ترجیحا نباشه.

غذاهای مناسب طبع سرد و خشک تو نت هست.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
طبع گرم زود عصبانی میشه تعدیل مزاج کن عرق بیدمشک بخور با شربت عسل ادویه هم مصرف نکن خیییلی ...

چه جالب

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔