2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی ، گفتن یا نگفتن عیب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8312 بازدید | 89 پست
خيلي خيلي ببخشيد با عرض شرمندگي ولي مجبورم رك بگم ، تو به اين فكر كن اگه اون چيزش كوتاه و كوچيك بود ...

اون چیزش  

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واس چی رو خودت عیب میزاری قبل عقد صیغه کنید ببینتت حرف تو دهنش نزار که تا اخر عمرش یادش نره و هی دلزده بشه . قابلیتهای دیگه رو اینقدر پر رنگ کن که براش مهم نباشه 

"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
خيلي خيلي ببخشيد با عرض شرمندگي ولي مجبورم رك بگم ، تو به اين فكر كن اگه اون چيزش كوتاه و كوچيك بود ...

ببخشید مگه واقعا سایز مهمه؟ من توی اینترنت خیلی تحقیق   کردم. نوشته بود واقعا اونقدر مهم نیست توی رابطه. اگه واقعا مثلا آقا این مشکل راداشته باشه چیکار باید کرد؟من همیشه به خاطر همین چیزا از ازدواج سنتی میترسیدم. با دوست پسرمم نشد ازدواج کنم. واقعا یه استرس هایی دارما  

سینه اونقدری اصل نیس که مهم اخلاقو رفتارو زناشوییته برای مرد . حرف تو دهنش نزار خواهشا حتی بعد ازدواج هم اگه گفت خودتو نبازو سریع گردن نگیر بگو همههه زنا همینحورن اینا که تو فیلمها و عکسا دیدی کلکه  و عمله و پروتزو سوتین ژله ایه 

"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".

خيلي از مردها هم اصلا نه سينه براشون مهمه نه لباس زير طرف كه پوشيده نه ارايش موقع ،،،، فقط ميرن سراغ اصل كاري ! اصلا روي خودت عيب نزار، عيبي هم بعدا ازت گرفت كه بعيده مگر اينكه خودت عيب روي خودت بزاري ....اگه خودت هم تمايل داشتي بگو پول بده عمل كنم چرا كه نه ! 

نمیدونم چرا سینه های من اینجوریه. به خدا توی استخر میرم ، خانم هایی که زایمان کردند و بچه هم شیر دادند را میبینم ، سینه های خیلی ازونا بهتر از منه. من سینه هام شبیه سینه های خانمای خیلی مسنه

خوب براي يك رابطه خوب شرايط جنسي طبيعي و نرمال مهمه بعضي از اقايون بيماري هاي تناسلي دارن زودانزالي و... يا خانم ها واژينسموس و... خيلي ها با اين مسايل كنار ميان دنبال درمان بعد از ازدواج ميرن يك سري ها هم جدا ميشن،،، ولي ازدواج چه سنتي چه غير سنتي كلا هندونه در بسته اس 

الان هم علم پيشرفت كرده درمان و راه چاره هست نگران نباش

با پوزش فرااااااااواااااااااااان ولی من یکی از دوستام گوشه های داخل ...... بزرگه و میترسه که مشکل ساز بشه 

ببخشیییییییییییییییییییییییییییدددددددددد ولی اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه که چیکار کنه 

تو اینترنت زده عمل 

حالا این دوست خرمم میخواد یواشکی عمل کنه اووووووووف  

شما راه حلی دارید 

خانوما لطفا خواهرانه راهنمایی کنید 

دوستم به خاطر همین مشکل تاحالا به همه خواستگار هاش جواب رد داده 

سینه اونقدری اصل نیس که مهم اخلاقو رفتارو زناشوییته برای مرد . حرف تو دهنش نزار خواهشا حتی بعد ازدوا ...

عزیزم آخه الان دوره ای نیست که یه پسر سی و پنج ساله تاحالا از نزدیک ندیده باشه. همش تقصیر دوست پسر سابقمه که قضیه را انقدر برام مهم جلوه داد. امروز توی سایت همدردی دیدم چند تا آقا اومده بودند نوشته بودند سینه های خانمم خیلی کوچیکه. و دلسرد شدم و اینا. من خودم به ظاهر زیاد اهمیت نمیدم . واقعا انسانیت و اخلاق مهمتره. ولی با این همه خیانت و پررو و پرتوقع بودن آقایون، واقعا گاهی استرس میگیرم.  

گیرمم که خاصی بگی چجوری عنوانش میکنی 

مثلا میگی ببخشید من ممه هام خیلی شله بیایین ببینین اگه میپسندین که هیچ اگه نه که برم عمل کنم😑 ارزشت به سایز سینه ات نیس 

عیب بدنتو بزرگ نکن

مثل اینکه بری لباس بخری بعد به بزرگی کوچیکیه دکمه اش حساس باشی😒

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊
با پوزش فرااااااااواااااااااااان ولی من یکی از دوستام گوشه های داخل ...... بزرگه و میترسه که مشکل سا ...

وای خیلی خلههههههه اولا ببینه نظر پزشکش چیه دوما به نظر من عمل نکنه چون قطعاااا همسر اینده شک های زیادی میکنه بهش که نکنه با کسی بوده و داغون شده عمل کرده یا پرده شو هم دوخته و هزارتا فکر دیگه که حق داره به نظرم این فکرارو کنه 

بچه ها، چقدر این اعتماد به نفس داشتن مهمه؟ واقعا خیلی تاثیر داره؟ مثلا اگه همسرم حس کنه که من خودمودست کم میگیرم ، سو استفاده میکنه یا به صورت   ناخودآگاه فکر میکنه که من حتما یه عیبی دارم که خودم هم اعلامش میکنم؟کدومش؟